ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών 113-101 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών 113-101 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών

H AEK υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (18:00 – enwsi.gr, Ertflix) με σκοπό να πάρει την νίκη και να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1.

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη η Ένωση έχασε στις λεπτομέρειες τον αγώνα στο τέλος, χωρίς να έχει στην σύνθεση της ένα πολύ σημαντικό γρανάζι όπως είναι ο Μέϊκον. Έτσι λοιπόν σήμερα θα παίξει για να πάρει την νίκη και να φέρει την σειρά των μικρών τελικών στα ίσια.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αυτή την φορά θα έχει τον Ντάριλ Μέϊκον στην διάθεση του, αφού προπονήθηκε κανονικά και θα αναμένεται να αγωνιστεί, όπως και τον Γιανίκ Μορέιρα, που στην Πάτρα φάνηκε ανέτοιμος αλλά πλέον έχει και αυτός βρει ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι υγιείς παίκτες θα αγωνιστούν και μόνο οι Μόουζες, Λάνγκφορντ θα απουσιάσουν που είναι τραυματίες. Ο Ματ Λοτζέσκι χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας και πετάει για Αμερική σήμερα.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι Νίκος Σώμος (Αττικής), Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Κώστας Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης).

LIVE το Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X