ΑΕΚ: Με Νέο Ικόνιο ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα η ομάδα Futsal Γυναικών

ΑΕΚ: Με Νέο Ικόνιο ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα η ομάδα Futsal Γυναικών
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής, Χρήστος Χριστόπουλος για το νέο ξεκίνημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να ξεκινήσει την κούρσα του 2ου Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών είναι η ΑΕΚ, που μετά από την περσινή ακύρωση της διοργάνωσης, φέτος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Η “Ένωση” κατέκτησε το 2019 τον τίτλο στο παρθενικό τουρνουά και στοχεύει στη διατήρηση των σκήπτρων.

Η πορεία της στο Πρωτάθλημα ξεκινάει εντός έδρας κόντρα στο Νέο Ικόνιο, αύριο (05/06, 19:00), σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Δ’ Ηλιούπολης.

Στον πάγκο της ΑΕΚ κάθεται ο Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος και οδήγησε τον “Δικέφαλο” στο Πρωτάθλημα, ενώ το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τις: Δανάη Τερζή, Ελένη Στεφάτου, Στέλλα Ντζάνη, Σωτηρία Μπίρλη, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, Χριστίνα Κόλλια, Δήμητρα Παντελιάδου, Εύη Καρέτσου, Ιωάννα Μελισσού, Μαριάννα Μπούμπα, Νανά Πλεξίδα, Χριστίνα Κολοκάθη, Ελευθερία Τριβυζάκη, Ελένη Δημητροπούλου, Ειρήνη Βασιλακοπούλου, Τόνια Βαρβαροπούλου, Μαρία Πότσιου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε στο aek.gr: “Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας, καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο των Πρωταθλητών. Η ΑΕΚ έχει αθλήτριες με ηγετικές ικανότητες που θα τα δώσουν όλα για να φτάσουμε στο τρόπαιο. Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τρεις προσθήκες αθλητριών, την Ελένη Στεφάτου, την Στέλλα Ντζάνη και την Σωτηρία Μπίρλη, ενώ συνεχώς κοιτάμε και για νέες μεταγραφές. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και θα ήθελα να τονίσω το στόχο που έχουμε όλοι: να καθιερωθεί ως θεσμός το Πρωτάθλημα Futsal Γυναικών“.

Με τη σειρά της η αρχηγός της ΑΕΚ, Δανάη Τερζή, δήλωσε στο aek.gr: “Μετά από τόσο καιρό αποχής, επιστρέφουμε σε αυτό που αγαπάμε. Είναι ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός για όλες τις αθλήτριες της ομάδος, που θα μπούμε στο γήπεδο και θα αγωνιστούμε και πάλι με τα χρώματα της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Όπως και στη πρώτη διοργάνωση πρωταθλήματος στο futsal, έτσι και σε αυτή, ο στόχος της ΑΕΚ είναι ένας: το πρωτάθλημα. Με πολλή δουλειά και την κατάλληλη καθοδήγηση από τον προπονητή μας, είμαστε σίγουρες ότι θα τερματίσουμε για ακόμη μία φορά πρώτες και θα βάλουμε με τη σειρά μας ένα μικρό λιθαράκι στην πολύ μεγάλη ιστορία του Συλλόγου“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X