ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Προτεραιότητά μου το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Προτεραιότητά μου το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λίγο μετά από τον αποκλεισμό των Λέικερς (με 4-2 από τους Σανς) από την επόμενη φάση των playoffs, μίλησε για την επόμενη μέρα δίνοντας προτεραιότητα στο Space Jam 2 και όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγη ώρα μετά από την ήττα-αποκλεισμό από τους Σανς, ο σούπερσταρ του NBA και τον Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δίνοντας προτεραιότητα στο Space Jam 2. «Ήταν μία σκληρή σειρά. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στην off season είναι το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Στο Game 6 με τους Σανς, ο “Βασιλιάς” μέτρησε 29 πόντους από 8/16 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 4/6 βολές, με 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ, ενώ σε ολόκληρη τη σεζόν σε 45 παιχνίδια, είχε κατά μέσο όρο 25 πόντους, 7.8 ασίστ, 7.7 ριμπάουντ, με 36.5% στα σουτ τριών πόντων.

Παρεμπιπτόντως, αυτή η χρονιά θα είναι η πρώτη που θα δούμε τελικούς χωρίς κανέναν από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι μετά το 2010. Δηλαδή έπρεπε να περάσουν συνολικά 11 χρόνια για να μην δούμε σε τελικούς τόσο τον σούπερσταρ των Λέικερς, όσο τον ηγέτη των Γουόριορς ή και τους δύο μαζί. Να θυμίσουμε μάλιστα ότι εκείνη τη χρονιά η ομάδα του LA είχαν κερδίσει τους Σέλτικς με 4-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X