Συσκευές καθαρισμού του αέρα της ατμόσφαιρας στην Ομόνοια -Πώς λειτουργούν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συσκεύες καθαρισμού της ατμόσφαιρας τοποθετήθηκαν στην Ομόνοια.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, καθαρίζει τον αέρα με ίδια ισχύ όσο αυτή που αντιστοιχεί σε επτά δέντρα. Η τοποθέτηση 4 τέτοιων μηχανημάτων σε κομβικό σημείο της πόλης, όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση και επομένως υψηλά επίπεδα καυσαερίου, μπορεί να χαρακτηριστεί αναμφισβήτητα μια «πνοή οξυγόνου».

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού Σάκης Κολλάτος, τα μηχανήματα αυτά μας βοηθούν να «αλλάξουμε κλίμα τελείως». Η Ομόνοια αποτελεί ένα εμβληματικό σημείο για την πόλη το οποίο όμως έχει υψηλά επίπεδα ρύπανσης, εξήγησε.


Αυτό σε συνδυασμό με την ύπαρξη ψηλών κτιρίων, οδηγεί σε εγκλωβισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. «Άρα με την δωρεά που μας έγινε, γιατί επαναλαμβάνω πρόκειται για δωρεά η οποία πραγματοποιήσε στην λογική του «υιοθέτησε την πόλη σου», προσφέρουμε μια ποιοτική ατμόσφαιρα στην πλατεία. Όπως εξήγησε ο κος Κολλάτος τα μηχανήματα αυτά είναι ιονιστές και λειτουργούν με την ίδια ακριβώς λογική των ιονιστών που χρησιμοποιούνται σε μικρούς χώρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X