EURO 2021: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Σίλεσεν

EURO 2021: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Σίλεσεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο σοκ ήταν για τον Γιάσπερ Σίλεσεν ο αποκλεισμός του από την αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για το Euro 2020.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Βαλένθια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως συμμετείχε σε πάρτι για την επιστροφή της Ναϊμέγκεν στην Eredivisie (πρώτη κατηγορία Ολλανδίας).

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο Φρανκ Ντε Μπουρ αναγκάστηκε να αφήσει εκτός του έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος μίλησε στην «De Telegraaf» για την δυσάρεστη για εκείνον συνθήκη.

«Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμένα που θα μου κοστίσει αρκετό καιρό», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος πορτιέρο και πρόσθεσε: «Λόγω της μόλυνσής μου, είμαι σε καραντίνα στο σπίτι μου. Ποτέ στο παρελθόν δεν ένιωσα τόσο ανίσχυρος, θυμωμένος και απαίσια».

«Το αναφέρω ως πλήγμα επειδή δεν προήλθε από κάποιο χτύπημα. Όταν ανακοινώθηκε η προεπιλογή ήμουν ο πρώτος τερματοφύλακας και μετά βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Δεν έχω κάποια σοβαρή παρενέργεια. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και εγώ δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτό», τόνισε αφήνοντας αιχμές για τον Φρανκ Ντε Μπουρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X