Survivor: Ρεκόρ τηλεφωνημάτων στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου - Το αστρονομικό ποσό στις εισπράξεις (VIDEO)

Survivor: Ρεκόρ τηλεφωνημάτων στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου - Το αστρονομικό ποσό στις εισπράξεις (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πιο αμφιλεγόμενος και πολυσηζητημένος παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, ύστερα από έντεκα υποψηφιότητες, από τον Άγιο Δομίνικο. Ο κύκλος του στο ριάλιτι επιβίωσης έκλεισε, ωστόσο οι, κάτι παραπάνω από, πέντε μήνες, του χάρισαν ένα αστρονομικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έφυγε με 143.000 ευρώ από το παιχνίδι, ακόμα κι αν δεν έφτασε στον τελικό.


Η ψηφοφορία της Τετάρτης, ωστόσο, με υποψήφιους τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα, έδωσε και στην παραγωγή ένα σημαντικό ποσό στις εισπράξεις. Συγκεκριμένα, δέχθηκε ρεκόρ τηλεφωνημάτων, αφού 100.000 άνθρωποι έσπευσαν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο Survivor.


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η μάχη ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν σκληρή και κρίθηκε στο νήμα, καθώς οι παίκτες ήταν πολύ κοντά. Η παραγωγή έβαλε στο ταμείο της περίπου 200.000 ευρώ από την εν λόγω ψηφοφορία. Οι τηλεθεατές προκειμένου να κρατήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης τους αγαπημένους τους παίκτες, φοβούμενοι τον τυρώνα «Τριαντάφυλλο», αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά τη ψηφοφορία καταπώς φαίνεται.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X