Χαμός στην Ουρουγουάη με κανονικό γκολ που ακυρώθηκε παρά το VAR!

Χαμός στην Ουρουγουάη με κανονικό γκολ που ακυρώθηκε παρά το VAR!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργή έχει προκαλέσει στην Ουρουγουάη η απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ακυρώσει κανονικό γκολ παρά τη χρήση VAR!

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και τα πράγματα στη βαθμολογία περιπλέκονται, αφού οι δύο τους βρίσκονται στους 7 βαθμούς μαζί με την Κολομβία (επικράτησε 3-0 του Περού) στην 4η θέση.

Η «σελέστε», όμως, έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Στο 24ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Βεσίνο, έπειτα από μία κάθετη μπαλιά στην περιοχή της Παραγουάης, γύρισε στον Τζόναθαν Ροντρίγκες και αυτός σκόραρε.

Με τη χρήση του VAR, λοιπόν, το γκολ ακυρώθηκε, επειδή ο Σουάρες ήταν εκτεθειμένος, πριν από την πάσα στον Βεσίνο. Ο στράικερ της Ατλέτικο, όμως, δεν είχε καμία ανάμειξη στη φάση!

Η απόφαση έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με τον Ντιέγκο Γοδίν, μάλιστα, να ανεβάζει τη φάση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας «Ντροπή στην CONMEBOL».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X