EURO 2021: Χωρίς Χέντερσον η Αγγλία στη πρεμιέρα

EURO 2021: Χωρίς Χέντερσον η Αγγλία στη πρεμιέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν θα είναι έτοιμος για το πρώτο ματς της Αγγλίας στο φετινό Euro απέναντι στους Κροάτες (13/6), με τον Σάουθγκεϊτ να σκέφτεται και τον παίκτη που θα βρεθεί στην αποστολή στη θέση του άτυχου Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Ο «Χέντο» προέρχεται από τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στους τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και προσπαθεί να επανέλθει για να βοηθήσει τα «τρία λιοντάρια» στο τουρνουά του καλοκαιριού.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ δεν θα προλάβει το πρώτο ματς που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 13/6 κόντρα στην Κροατία και κατά πάσα πιθανότητα ο Τζουντ Μπέλινγχαμ θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του στον άξονα.

Όσο για το κενό που άφησε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ που λόγω τραυματισμού θα χάσει τελικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα κληθεί παίκτης που δεν θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο και βρίσκεται στην stand-by list, όπου περιμένουν οι Λίνγκαρντ, Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Γκόντφρεϊ, Γουόρντ – Πρόους και Γουότκινς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X