The Sun: «Η ΑΕΚ μπορεί να χαρίσει χρήματα από τη μεταγραφή του Μπάρκα για τον Εντσάμ!»

The Sun: «Η ΑΕΚ μπορεί να χαρίσει χρήματα από τη μεταγραφή του Μπάρκα για τον Εντσάμ!»
Photo Credits: INTIME

Η The Sun της Σκωτίας γράφει για την ΑΕΚ, τον Ολιβιέ Εντσάμ και τον Βασίλη Μπάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη στην αθλητική ειδησεογραφία της Σκωτία βρίσκεται η ΑΕΚ και η προσπάθειά της να κάνει το «μπαμ» με τον Ολιβιέ Εντσάμ.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Γάλλο μέσο, τα μέσα της Σκωτία αναφέρονται συνεχώς σε αυτό. Τώρα η «The Sun» της Σκωτίας αναφέρει πως έχει ένα… αποκλειστικό για την υπόθεση που εμπλέκει και τον Βασίλη Μπάρκα. Πως;

Η Σέλτικ δεν έχει εξοφλήσει ακόμα όλα τα χρήματα από τη μεταγραφή του διεθνούς Ελληνα τερματοφύλακα καθώς η συμφωνία αναφέρει πως τα χρήματα θα καταβληθούν ως το 2022. Ετσι, η ΑΕΚ θα μπορούσε να χαρίσει κάποια χρήματα από όσα απομένουν από τη μεταγραφή του Μπάρκα για να κάνει δικό της τον Εντσάμ.

Το δημοσίευμα για ΑΕΚ, Μπάρκα και Εντσάμ

Η «The Sun» αναφέρει: «Η Σέλτικ αγόρασε με 5 εκατ. ευρώ τον Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ, όμως τα χρήματα δεν έχουν δοθεί ακόμα όλα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να μειώσει το τελικό ποσό της και πιθανώς να δώσει ένα χρηματικό ποσό για να πάρει άμεσα τον Ολιβιέ Εντσάμ. Η Σέλτικ μπορεί να λύσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο, όμως δεν φαντάζει πιθανό. Παρά το κακό πέρασμα από τη Μαρσέιγ, ο Γάλλος έχει θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη.

Η ΑΕΚ όμως βρίσκεται πρώτη στην… ουρά και ελπίζει σε μια γρήγορη απάντηση από τον Εντσάμ. Είναι πρόθυμοι να του δώσουν μέχρι και 20.000 λίρες την εβδομάδα για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ πιέζει πολύ για τον παίκτη και μπορεί να κάνει μια πολύ καλή προσφορά στην Σέλτικ ώστε να τελειώσει άμεσα η συμφωνία.

Η ειρωνεία είναι πως η ΑΕΚ διατηρεί επαφές με την Σέλτικ και σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον δώσουν κάπου δανεικό!».



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X