Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Βασιλακόπουλο στην προσωρινή της ΕΟΚ

Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Βασιλακόπουλο στην προσωρινή της ΕΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Πρωτοδικείο εκτυλίχθηκε η επόμενη πράξη του σίριαλ της ακυβερνησίας στην ΕΟΚ. Ο Τάκης Μπαλτάκος, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό, ζήτησε την παραμονή της προσωρινής διοίκησης Βασιλακόπουλου.

Συνολικά επτά δικόγραφα και άλλα τόσα αιτήματα κατατέθηκαν στον Πρωτοδίκη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Δύο αιτήματα κατέθεσαν η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα, ένα εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ τρία προήλθαν από τρίτους, οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΟΚ.

Το τελευταίο αίτημα προήλθε από τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό και το σωματείο «Εξάστερος» και μέσα απ’ αυτό ζήτησε την παραμονή της τωρινής προσωρινής διοίκησης, η οποία έχει πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Και το στηρίζει στο επιχείρημα πως οι εκλογές δεν έγιναν, όχι με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης, αλλά εξαιτίας της ΚΥΑ, η οποία απαγόρευσε τις εκλογές.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένεται αύριο (4/6) ή το αργότερα τη Δευτέρα (7/6).

Πλέον, ο στόχος της νέας προσωρινής διοίκησης θα είναι η διεξαγωγή των εκλογών, οι οποίες έχουν καθυστερήσει 9 μήνες!

Η νέα ΚΥΑ που αφορά τις εκλογές, αναφέρει πως ένας οργανισμός που έχει πάνω από 150 σωματεία πρέπει να πραγματοποιεί εκλογές με ηλεκτρονικό σύστημα.

Η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να γίνει το αργότερο σε 45 ημέρες, με τη νέα προσωρινή διοίκηση να αναλαμβάνει την ευθύνη να προετοιμάσει και το ηλεκτρονικό σύστημα «ΖΕΥΣ».

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X