Άγνωστη λέξη για κάποιους η «μπέσα»

Άγνωστη λέξη για κάποιους η «μπέσα»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τα λεγόμενα των Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν είχε διαρρεύσει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είχα γράψει ξεκάθαρα την προσωπική μου άποψη, τόσο εδώ, όσο και στην «ΩΡΑ».

Έγραφα λοιπόν ότι κατανοώ απόλυτα το σκεπτικό του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, που είχε ως ξεκάθαρη προτεραιότητα να εμπιστευτεί κάποιον που ο ίδιος θεωρεί πως θα του έκανε τη δουλειά, αλλά παράλληλα πως θα έπρεπε να λάβει σοβαρά υπόψη του και τις αντιδράσεις του κόσμου, όχι μόνο επειδή ήταν 100% λογικές, αλλά και επειδή σε μια μεγάλη ομάδα και ειδικά στην ΑΕΚ των αρχών και των αξιών, δεν γίνεται να αδιαφορείς για την άποψη του κόσμου.

Κι επίσης είχα γράψει πως προσωπικά, ως οπαδός δεν θα ήθελα να δω τον Λουτσέσκου στην ΑΕΚ γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να ξεχάσω τα όσα έλεγε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ως δημοσιογράφος όφειλα να παρακολουθώ και να καταγράφω το ρεπορτάζ με αντικειμενικότητα και όπως ακριβώς ήταν. Κι αφού υπήρχε θέμα Λουτσέσκου για την ΑΕΚ, δεν γινόταν να κάνουμε σα να μην υπήρχε και να κοροϊδεύουμε τους αναγνώστες μας, που μας τιμάνε καθημερινά.

Αντρίκια ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προς τιμήν του, επειδή δεν κρύβεται ποτέ, μας είπε ξερά, κατηγορηματικά και δημόσια, όλη την αλήθεια περί Λουτσέσκου, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία του (τότε) να αναλάμβανε την ΑΕΚ.

Τα πράγματα ήρθαν έτσι (ευτυχώς για όλους), που και την ΑΕΚ την ανέλαβε ένας προπονητής αξίας και υψηλού επιπέδου (με μεγαλύτερες επιτυχίες από τον Λουτσέσκου) και ο Ρουμάνος επέστρεψε στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Στην αντρίκια εξήγηση και εκτίμηση του Μελισσανίδη, ο Λουτσέσκου σήμερα απάντησε με τις ίδιες γελοιότητες για το πρωτάθλημα του 2018. Μία μέρα νωρίτερα, τα ίδια καραγκιοζιλίκια πάλι από τον Βιεϊρίνια.

Ίχνος μπέσας και τσίπας, ένα χρόνο μάλιστα αφότου η ΑΕΚ έκανε αυτό που εκείνοι δεν θα έκαναν ποτέ αν ήταν στη θέση της, με τη μη ένσταση στο τελευταίο ματς των play offs, χαρίζοντάς τους, τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλοπές κανονικές και όχι… φανταστικές

Μια ΑΕΚ που ουδέποτε κάθισε να ασχοληθεί με τις κανονικότατες κλοπές σε δύο τελικούς Κυπέλλου και που κάθεται και ακούει ξανά τις γελοιότητες για το πρωτάθλημα του 2018, που το πήρε κόντρα σε όλους και σε όλα. Και δεν θα καθίσω να επαναλάβω τι έγινε τότε, ακόμα και σε εκείνο το ματς που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχαν και στο οποίο θα έπρεπε να παίζουν από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάτος.

Ούτε θα θυμηθώ τα ματς με τον… Ατρόμητο, στα οποία η ΑΕΚ πήρε έναν πόντο και ο ΠΑΟΚ έξι, γιατί με την ΑΕΚ έπαιζαν όλοι, αλλά με τον ΠΑΟΚ οι «μισοί» λόγω δανεισμού. Ούτε θα θυμηθώ την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν. Κι άλλα πολλά…

Ας το διαβάσουν…

Θα σταθώ μόνο στην… μπέσα, που είναι άγνωστη λέξη για κάποιους, που επιμένουν σε καραγκιοζιλίκια. Και θα τους πω να διαβάσουν την περσινή δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου. Να τους τη θυμίσω;

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και “ναι μεν αλλά” οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί». Εντάξει είμαστε, Ραζβάν και Αντρέ;

Εν κατακλείδι, δεν είναι μόνο ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, καλώς δεν μπορούσε να ξεχάσει τι έλεγε τότε ο Λουτσέσκου και αντιδρούσε στο ενδεχόμενο να τον δει στα κιτρινόμαυρα. Είναι και ότι είχε το αισθητήριο να καταλάβει πως σε αυτόν τον άνθρωπο, όσο καλός προπονητής κι αν είναι (που είναι) δεν αξίζει να του έχεις καμία εμπιστοσύνη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X