Επανέναρξη δραστηριοτήτων για τον Atlas F.C. του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Επανέναρξη δραστηριοτήτων για τον Atlas F.C. του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πολύμηνη παύση λόγω της πανδημίας, οι δραστηριότητες του Atlas F.C. του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ ξεκίνησαν ξανά τις προηγούμενες ημέρες.

Την είδηση γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανάρτησης στα social media, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η επανέναρξη των δραστηριοτήτων της ακαδημίας του Atlas FC, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ με έδρα την Πάτρα. Μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας, παίκτες και προπονητές μπήκαν ξανά στο γήπεδο τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το διήμερο 29-30 Μαΐου, μετά από πρόσκληση της διοίκησης της ακαδημίας, παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης, ο προπονητής της ομάδας Κ11-10 Στέλιος Ορφανίδης και ο προπονητής της Κ15 Γενναίος Καραχάλιος. Οι υπεύθυνοι του Atlas FC βράβευσαν τον Ηλία Κυριακίδη και τον Στέλιο Ορφανίδη για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό».

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X