Απίστευτος καβγάς Ανδρέα Μικρούτσικου με Γρηγόρη Γκουντάρα (VIDEO)

Απίστευτος καβγάς Ανδρέα Μικρούτσικου με Γρηγόρη Γκουντάρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας απρόσμενος τηλεοπτικός καβγάς εκτυλίχθηκε στον αέρα του Ευτυχείτε μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Γρηγόρη Γκουντάρα.

Αφορμή για τον τηλεοπτικό καβγά η παρουσία του Τζέιμς Καφετζή χθες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία εξελίχθηκε σε… φιάσκο, με τον παίκτη του Survivor 4 να μην μασά τα λόγια του και να επιτίθεται στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της για τα όσα έλεγαν καθόλη τη διάρκεια που εκείνος ήταν μέσα στο ριάλιτι.

«Κανείς δεν πρέπει να πάει σε μία εκπομπή αν δεν θέλει. Και από τις δύο πλευρές. Αν είχε πει ο James ότι δεν θέλει να πάει, έπρεπε να πει και η Ιωάννα «μην το πιέζετε»…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αρχικά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά και τα αίματα να ανάβουν, καθώς ο πολύπειρος παρουσιαστής άφησε αιχμές για μεροληπτική στάση του Γρηγόρη Γκουντάρα έναντι του ΣΚΑΪ καθώς τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τον θέλουν να μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου μαζί με την σύζυγό του Νάταλι Κάκαβα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X