Λουτσέσκου: «Ευχαριστώ τον Μελισσανίδη για τα καλά λόγια-Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του '18»

Λουτσέσκου: «Ευχαριστώ τον Μελισσανίδη για τα καλά λόγια-Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του '18»
Photo Credits: INTIME

Το «ευχαριστώ» του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δημήτρη Μελισσανίδη και η επιστροφή της... καραμέλας του '18

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ΑΕΚ και για τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το πρόσωπό του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ευχαρίστησε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, αλλά για πολλοστή φορά τόνισε πως «ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του 2018», ξεχνώντας ξανά την μπούκα του Σαββίδη με τον όπλο και φυσικά το οφσάιντ γκολ του Βαρέλα.

Ο Λουτσέσκου για Μελισσανίδη και πρωτάθλημα του ’18

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Για το αν δεν πήγε στην ΑΕΚ για να μη βγάλει φωτογραφία με το πρωτάθλημα του 2018: «Να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη για τα καλά του λόγια. Όπως είπα πριν δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες, για στρατηγική, για το πότε ήρθε η μια πρόταση και η άλλη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες καταστάσεις και άνθρωποι που μαθαίνεις να εκτιμάς. Δεν θέλω να επιστρέψω σε παλιές καταστάσεις, είναι γνωστό το τι έλεγα, ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του 2018, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αν υπήρχε το VAR το 2018, θα είχα στο σπίτι μου δύο τρόπαια πρωταθλήματος».



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X