Στοίχημα Εθνικών ομάδων, γιατί έτσι μας αρέσει!

Στοίχημα Εθνικών ομάδων, γιατί έτσι μας αρέσει!

Οι προτάσεις του Stoiximaview για τους αγώνες της ημέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυάδα στοιχήματος από το Stoiximaview με αγώνες Εθνικών ομάδων. Το φιλικό ματς της εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Βέλγιο και τον αγώνα της Τουρκίας κόντρα στη Μολδαβία.

Βέλγιο – Ελλάδα (21:45): Πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι για την Εθνική ομάδα απέναντι στο νούμερο ένα του FIFA Ranking, Βέλγιο. Το ματς θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες, με τους Βέλγους να έχουν άλλα δύο φιλικά πριν τη σέντρα τους στο EURO. Και την Εθνική να αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή με τη Νορβηγία σε ουδέτερο γήπεδο και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Δεν είχε εκπλήξεις η αποστολή της Εθνικής και λογικά δεν θα έχει και η ενδεκάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής αντιμετωπίζει με τη μέγιστη σοβαρότητα το συγκεκριμένο φιλικό και δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Όταν παίζεις με το Βέλγιο, αν είσαι… χαλαρός μπορεί το κοντέρ να σταματήσει ψηλά. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να εμφανιστούν χαλαροί οι διεθνείς. Οι Βέλγοι θα έχουν τα περισσότερα αστέρια τους, όχι όμως και το πιο… λαμπρό. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν παίζει και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το EURO.

Βέλγιο – Ελλάδα (21:45): Θυμίζουμε την αποστολή της Εθνικής για το φιλικό στις Βρυξέλλες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν το 2017 στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με το Βέλγιο να επικρατεί 2-1 στο Καραϊσκάκη. Είναι πάντως μια ομάδα που η Ελλάδα την κοιτάζει στα μάτια σχεδόν σε κάθε αναμέτρησή τους. Μπορεί η Εθνική να βρει ένα γκολ και να μας δικαιώσει στην επιλογή που θα κάνουμε στο στοίχημα. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Τουρκία – Μολδαβία: Τόσα έχουν φάει μέχρι τώρα!

Τουρκία – Μολδαβία (20:00): Συνεχίζουμε με φιλικά Εθνικών ομάδων. Είπαμε δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά είναι τα ματς τα οποία συγκεντρώνουν τα βλέμματα το τελευταίο διάστημα.

Σε λίγες ημέρες έχουμε το Euro, για το οποίο προετοιμάζονται οι ομάδες και τώρα δίνουν τα φιλικά τους ματς και εμείς δίνουμε προγνωστικά στοιχήματος για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Έτσι και απόψε έχουμε ένα ακόμη φιλικό Εθνικών ομάδων. Η Τουρκία αντιμετωπίζει τη Μολδαβία. Οι Τούρκοι θα είναι στο Euro εν αντιθέσει με τους Μολδαβούς οι οποίοι είναι εκτός.

Μάλιστα οι Τούρκοι θα ανοίξουν το Euro, στον αγώνα με την Ιταλία.

Είναι το δεύτερο φιλικό που δίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Στο πρώτο τεστ που είχαν έστειλαν αρκετό κόσμο στον κουβά με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στη Γουινέα!

Από την πλευρά της η Μολδαβία προέρχεται από βαριές ήττες στα προκριματικά για το Μουντιάλ. Ηττήθηκε με 8-0 από τη Δανία εκτός έδρας και 4-1 από το Ισραήλ εντός έδρας!

Τουρκία – Μολδαβία (20:00): Τώρα είναι ένα φιλικό στο οποίο εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ μετά απ’ αυτά τα δύο ματς και ας ήρθε 0-0 η Τουρκία στον προηγούμενο αγώνα της. Οι Τούρκοι έχουν δείξει πως διαθέτουν καλή επιθετική γραμμή και θέλουμε να το βγάλουν και απέναντι στη Μολδαβία.

Βέβαια έχουν κακές αντιδράσεις στην άμυνά τους, αλλά από την άλλη δεν εμπιστευόμαστε τόσο την επίθεση της Μολδαβίας. Για αυτό προτείνουμε για το στοίχημα το over 2.5 γκολ της Τουρκίας, σε απόδοση 2.02.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X