Λάρισα: Αποχωρεί από την διοίκηση ο Κούγιας, παραμένει ιδιοκτήτης

Κούγιας: «Αύριο θα μάθουν όλοι σε ποιον πουλήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αλλαγές στην ΑΕΛ συνεχίζονται και η τελευταία έχει να κάνει με την διοίκηση. Ο Αλέξης Κούγιας αποχωρεί από την προεδρία παραμένοντας ιδιοκτήτης, με τον γιό του Χρήστο να παραμένει αναπληρωτής πρόεδρος.

Εκτός από τα αγωνιστικά με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, τον νέο προπονητή (ανέλαβε ο Κώστας Φραντζέσκος), στην ΑΕΛ υπάρχουν αλλαγές και στην διοίκηση των «βυσσινί», εκτός της γνωστής που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει πόστο. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας αποχωρεί από το διοικητικό κομμάτι, το οποίο θα παραχωρήσει σε επιφανείς Λαρισαίους.

Θα παραμείνει ιδιοκτήτης, ενώ ο γιος του Χρήστος θα βρίσκεται στην διοίκηση ως αναπληρωτής πρόεδρος, θέση που ήδη κατέχει. Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών, συνεχίζει να έχει τις μετοχές, ωστόσο ήδη παρέδωσε τα αποδυτήρια στον Τάκη Παραφέστα που θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και την διοίκηση σε επιφανείς Λαρισαίους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X