Γιατράς: «Oσα ζήσαμε στο Λαύριο, τα έχω δει στην Α2 Πατρών» (VIDEO)

Γιατράς: «Oσα ζήσαμε στο Λαύριο, τα έχω δει στην Α2 Πατρών» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε για την απουσία κινήτρου στους μικρούς τελικούς, ενώ μίλησε και για τον 5ο ημιτελικό με το Λαύριο, εξηγώντας πως έχει ζήσει παρόμοια γεγονότα στην Α2 Πατρών!

Ο Μάκης Γιατράς δεν είχε σκοπό να πει πολλά, μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ. Στην πορεία, όμως, τα είπε. Αναφέρθηκε στην απουσία κινήτρου στους μικρούς τελικούς, τόνισε ότι είναι… ερασιτέχνης, ενώ επεσήμανε ότι όσα έζησε στο Λαύριο, τα έχει βιώσει ξανά στην Α2 Πατρών!


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες περιμένανε να τελειώσει. Για όσους το είδαν μπορεί να ήταν συναρπαστικό, επειδή κρίθηκε στο τέλος. Να μην κρυβόμαστε, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο κίνητρο, αλλά όταν μπαίνεις μέσα θέλεις να κερδίσεις.

Κάποιος θα σου έλεγε ότι επειδή είμαστε επαγγελματίες… Αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας, είμαι ερασιτέχνης. Άλλοι είναι οι επαγγελματίες. Ό,τι συμβαίνει, φαίνεται στα μούτρα μου.

Σε 22 ημέρες έχουμε παίξει 10 αγώνες. Είμαστε με μικρό ρόστερ.

Αυτά που έγιναν στο Λαύριο, τα έχω ξαναζήσει στην Α2 Πατρών. Δεν έχουμε φοβηθεί να παίρνουμε τις ευθύνες. Εγώ φταίω, έπρεπε να βγάλω τον Αγραβάνη έξω να βάλω άλλον να εκτελέσει τις βολές, όμως δεν ήμουν στον πάγκο».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου περί της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή πως ο Προμηθέας ευνοήθηκε από τη μη αποβολή του Γ.Αγραβάνη, ο Γιατράς χαμογέλασε και ρώτησε «ευνοηθήκαμε;».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X