Φαν'τ Σιπ: «Μας ενοχλεί που δεν είμαστε στο EURO 2021»

Φαν'τ Σιπ: «Μας ενοχλεί που δεν είμαστε στο EURO 2021»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Τζον Φαν'τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ενόχληση του για την απουσία τ ης Εθνικής Ελλάδας από το EURO 2021 εξέφρασε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του φιλικού της Τετάρτης (3/6, 21:45) με το Βέλγιο αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων στην Εθνική να συμμετέχουν στα μεγάλα τουρνουά, ενώ σημείωσε ότι το σύνολό του θέλει να δει τι μπορεί να πετύχει κόντρα σε ομάδες τέτοιου επιπέδου.

Αναλυτικά, ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ μίλησε για:

-την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η Εθνική και την αναμέτρηση με το Βέλγιο: «Ήταν μια μεγάλη περίοδος για πολλούς παίκτες. Κάποιοι είχαν ένα μικρό διάλλειμα και κάποιοι παραπάνω μέρες που έπαιζαν. Η ομάδα μαζεύτηκε. Όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε κίνητρο να κάνουμε καλά ματς με το Βέλγιο και την Νορβηγία».

-το αγωνιστικό του πλάνο εν όψει του ματς με το Βέλγιο: «Σεβόμαστε το γεγονός πως παίζουμε απέναντι στο Βέλγιο. Έχουν ατομικά πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να δείξουμε σημάδια προόδου. Να δούμε το τι μπορούμε να πετύχουμε σε τέτοιο επίπεδο».

-το εάν η Εθνική ανταποκρίνεται καλύτερα απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες: «Θα δούμε εάν ανταποκρινόμαστε πιο καλά με τέτοιους αντιπάλους. Απ’ όταν ανέλαβα εγώ παίζουμε πρώτη φορά με το Νο1 της κατάταξης. Είχαμε πάρει καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία. Το ματς αυτό δίνει μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θα είναι ενδιαφέρον το πώς μπορεί να σταθεί η ομάδα μας. Θέλουμε να αναπτυχθούμε ως ομάδα».

-το εάν τον ενοχλεί το γεγονός ότι η Ελλάδα θα λείπει από το Euro: «Ναι, όταν είσαι επαγγελματίας και δεν είσαι στο Euro και παίζεις σε αξιοπρεπές ή υψηλό επίπεδο θες να είσαι εκεί. Σίγουρα σε ενοχλεί και σε πειράζει. Αυτό ισχύει και για τους Έλληνες παίκτες και αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς. Να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο. Δεν θα είναι εύκολο ,αλλά όλα είναι ανοιχτά. Είναι πιο εύκολο να πας σε Euro από Μουντιάλ αλλά όλα είναι πιθανά. Αυτό θέλεις ως παίκτης. Να παίζεις στο Euro ή στο Μουντιάλ».

-το εάν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μαζί τους Γιαννούλη και Τσιμίκα απέναντι στο Βέλγιο: «Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι έχουμε επιλέξει είναι διαθέσιμοι να παίξουν. Γι’ αυτό τους έχουμε. Έχουμε δύο αγώνες και τη δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές έξι φορές. Είναι φιλικά, αλλά τα αποτελέσματα και η δουλειά είναι σημαντικά σε όλο αυτό. Θέλουμε να δούμε πρόοδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να δούμε όλους τους παίκτες που επιλέξαμε. Με τη Γεωργία δεν μείναμε τόσο ευχαριστημένοι πάντως. Οπότε δεν μπορώ να πω το πώς θα ξεκινήσει η ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X