ΑΕΚ: Βλέπει τον Εντσάμ για τα χαφ!

Ο Εντσάμ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, εν δράσει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ολιβιέ Εντσάμ της Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To όνομα του Ολιβιέ Εντσάμ έχει πέσει στο… τραπέζι για την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος που έχει παίξει κόντρα στην Ενωση το καλοκαίρι του ’18 με τη Σέλτικ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και ήδη εξετάζεται η περίπτωσή του.

Ο Εντσάμ ανήκει στη Σέλτικ και το δεύτερο μισό έπαιξε δανεικός στην Μαρσέιγ, όπου μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές με τους Γάλλους. Συνολικά όλη τη χρονιά σε Σκωτία κα Γαλλία έπαιξε σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση των ιθυνόντων της Ένωσης, καθώς “ψάχνεται” για να βρει ομάδα στην Αγγλία, όπως αναφέρει το sport24.

Το συμβόλαιο του με τη Σέλτικ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μείνει ελεύθερος από τους «Κέλτες».

H Ενωση ψάχνει χαφ για να καλύψει το κενό στα χαφ διότι υπάρχει ο σοβαρός τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες και η θέληση του Νέναντ Κρίστιτσιτς να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην πατρίδα του.


Ποιος είναι ο Εντσάμ

Ο 25χρονος μέσος από τις ακαδημίες της Χάβρης πήγε σε αυτές της Μάντσεστερ Σίτι το 2012. Εκεί έμεινε μέχρι το 2015, όπου στη συνέχεια μετακόμισε στη Τζένοα και μέτρησε με τους Ιταλούς 41 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Το καλοκαίρι του ’17 η Σέλτικ πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ στη Σίτι και τον απέκτησε, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022. Στην ομάδα της Γλασκώβης έκανε το μεγάλο «μπαμ», ήταν βασικότατος και ξεχώρισε, μετρώντας όλα αυτά τα χρόνια 24 γκολ, 13 ασίστ σε 147 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Ευρώπη (Champions League & Europa League) και Κύπελλα.

Το περασμένο χειμώνα τον πήρε η Μαρσέιγ δανεικό, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και μέτρησε μόλις 6 εμφανίσεις.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα μικρά τμήματα της Εθνικής Γαλλίας και με την U21 έχει 1 γκολ και 18 συμμετοχές.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X