Ρόμα: Νέο «μπάσιμο» για Ολιβέιρα

Ρόμα: Νέο «μπάσιμο» για Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα επανήλθε δυναμικά στης διεκδίκηση του Σέρζιο Ολιβέιρα, θορυβημένη από την πρόταση της Φιορεντίνα και αξιοποιώντας το «χαρτί» που λέγεται Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Φιορεντίνα κατέθεσε σύμφωνα με τον Αλφρέντο Πεντουλά πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Πόρτο για την απόκτηση του Σέρζιο Ολιβέιρα και η Ρόμα θορυβήθηκε, επιστρέφοντας δυναμικά στη διεκδίκηση του πρώην αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ.

Οι Τζαλόροσι είχαν αρχικά ως πρώτο στόχο τον Γκρανίτ Τζάκα της Άρσεναλ, αλλά ο 29χρονος Πορτογάλος κέρδισε έδαφος τις τελευταίες ώρες. Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης επιχειρεί να αξιοποιήσει τους συμπατριώτες του, Τιάγκο Πίντο και Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής και προπονητής, αντίστοιχα, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Ολιβέιρα. Υπενθυμίζεται ότι οι Δράκοι δεν έχουν τη διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X