Μυτιλήνη: Σάλος με κορωνοπάρτι διεθνούς ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μυτιλήνη: Σάλος με κορωνοπάρτι διεθνούς ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί τα μαγαζιά να άνοιξαν με κανόνες και χωρίς μουσική καθώς ο κορωνοϊός δεν έχει αποχωρήσει, όμως, κάποιοι εμφανίζονται αμετανόητοι και προχωρούν σε διοργάνωση κορωνοπάρτι χωρίς κανένα μέτρο.

Ένα τέτοιο κορωνοπάρτι στήθηκε στη Λέσβο και μάλιστα με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων. Και μπορεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και η παρέα του να κάνουν τις διακοπές τους, αλλά η… ανέμελη διασκέδαση χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα, αν μη τι άλλο προκαλεί.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι στήθηκε ένα πάρτι με τουλάχιστον 50 άτομα για γενέθλια, με τούρτες, φωτορυθμικά, ποτά, χορό και φυσικά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Ο εορτασμός των γενεθλίων στη Μυτιλήνη από γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε αθηναϊκό σύλλογο με αρκετούς καλεσμένους, αλλά σε οικογενειακό περιβάλλον, προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών του νησιού.

Μυτιλήνη: Σάλος με κορωνοπάρτι διεθνούς ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ-VIDEO) Μυτιλήνη: Σάλος με κορωνοπάρτι διεθνούς ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

πηγή in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X