ΑΕΚ: Δικοί της Γούτας-Μήτογλου-Παρράς, οι σκέψεις

ΑΕΚ: Δικοί της Γούτας-Μήτογλου-Παρράς, οι σκέψεις
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για τους τρεις αμυντικούς που έχει κλείσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση προπονητή και τερματοφύλακα κινείται για να βρει τον στόπερ ηγέτη της νέας χρονιάς.

Ομως η ΑΕΚ πριν από όλα αυτά είχε κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Και είχε κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Γούτας του Ατρομήτου, 27 ετών, κεντρικός αμυντικός ύψους 1.90μ. με 34 ματς και 4 γκολ φέτος, ο δεύτερος είναι ο Γεράσιμος Μήτογλου, 21 ετών, κεντρικός αμυντικός ύψους 1.84μ. Με 26 ματς και 3 γκολ φέτος στο Βόλο και ο τρίτος είναι o Αλέξανδρος Παρράς του Παναιτωλικού, 23 ετών, αριστερό μπακ, ύψους 1.80μ. με 12 συμμετοχές φέτος στην πρώτη ομάδα και 20 στη δεύτερη, ελέω της άρνησης του να ανανεώσει με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι σκέψεις της ΑΕΚ

Ετσι, η ΑΕΚ έχει κλείσει αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές για την επόμενη σεζόν, αλλά είναι ανοιχτό αν μείνουν στο ρόστερ. Οπως ανοιχτό είναι ακόμη αν θα βρίσκονται και στην αποστολή για την προετοιμασία στην Πορταριά στις 17 Ιουνίου. Εκεί που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει ένα γερό… ξεσκαρτάρισμα και θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν και θα πάνε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τα 3-4 φιλικά και ποιοί θα κοπούν για να πάνε δανεικοί, ή στη δεύτερη ομάδα ή και να αποδεσμευτούν.


Οι στόπερ

Ειδικά για τους δύο στόπερ τα πράγματα είναι περίπλοκα, διότι η ΑΕΚ έχει τώρα με συμβόλαιο τους Σβάρνα, Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Χνιντ (οι δύο τελευταίοι δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν με τον Τυνήσιο δεδομένα να μην επιστρέφει στα Σπάτα), θέλει να πάρει ένα στόπερ-ηγέτη, είναι ανοιχτό αν θα πάρει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει λίγες πιθανότητες για να αποχωρήσει. Αναφορικά με τα αριστερά μπακ, συμβόλαιο έχουν οι Ινσούα-Λόπες-Μιτάι και θα αποκτήσει βασικό αριστερό μπακ στην αγορά. Για τον Ινσούα υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει, ο Μιτάι πιθανότατα να πάει δανεικός, ενώ ο Πορτογάλος είναι φαβορί για μπακ απ του βασικού που θα αποκτηθεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X