Αποκλειστικό: «Βόμβα» της ΑΕΚ με την Αμερικανίδα Βάιντε στο γυναικείο βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

Αποκλειστικό: «Βόμβα» της ΑΕΚ με την Αμερικανίδα Βάιντε στο γυναικείο βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με την Βάντερ Βάιντε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» έρχεται από την Αμερική για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου ήρθε σε συμφωνία με την Αμερικανίδα, Λίντσει Βάντερ Βάιντε η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην πορεία πρωταθλητισμού που θέλει να πραγματοποιήσει τη νέα σεζόν.

Η Βάντερ Βάιντε θεωρείται μια από τις γρήγορα εξελισσόμενες αθλήτριες των ΗΠΑ. Είναι εξαιρετική επιθετικός, μπλοκέρ ενώ είναι καλή σέρβερ και υποδοχέας. Είναι γεννημένη στις 19 Οκτωβρίου του 1997 και έχει ύψος 1.91μ και άλμα στα 3.14μ.

Την αθλήτρια βολιδοσκόπησαν αρκετές ομάδες της Ευρώπης ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση της έδειξε και ο Ολυμπιακός ωστόσο η ΑΕΚ κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να κάνει δική της την Αμερικανίδια. Η ίδια μάλιστα είναι ενθουσιασμένη με το νέο βήμα στην καριέρα της φροντίζοντας μέσα από τους λογαριασμούς της στα social να διαφημίζει τη νέα της ομάδας.

Η Βάντερ Βάιντε ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από το Πανεπιστήμιο του Oregon στην Αμερική όπου αναδείχτηκε κορυφαία ακραία. Την περίοδο 2019 έκανε το πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι αγωνιζόμενη με την VB Vantes στη Γαλλία ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Békéscsaba στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την ΑΕΚ η οποία όπως έχουμε αναφέρει θέλει να επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση τίτλων και στο γυναικείο βόλεϊ, οργανώνοντας μια ομάδα που θα λειτουργεί στα πρότυπα του χάντμπολ.

Αποκλειστικό: «Βόμβα» της ΑΕΚ με την Αμερικανίδα Βάιντε στο γυναικείο βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: «Βόμβα» της ΑΕΚ με την Αμερικανίδα Βάιντε στο γυναικείο βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: «Βόμβα» της ΑΕΚ με την Αμερικανίδα Βάιντε στο γυναικείο βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X