Προκλητικός Βιεϊρίνια: «Δεν μετανιώνω για το ''κλέφτες'' στην ΑΕΚ!» (VIDEO)

Προκλητικός Βιεϊρίνια: «Δεν μετανιώνω για το ''κλέφτες'' στην ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνεχίζει να προκαλεί την ΑΕΚ, τον κόσμο της και τους ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνεχίζοντας τον προκλητικό λόγο του ΠΑΟΚ από το 2018 μέχρι σήμερα, την επιθετική πολιτική της οικογένειας του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη εναντίον της Ενωσης, επανέλαβε το «κλέφτες» για τους παίκτες της ΑΕΚ το 2018.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και εκφραστής του σκεπτικού των συμπαικτών του και μεγάλης μερίδας της κοινωνίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλώντας στους betarades δεν άλλαξε… λέξη από όσα είχε κατηγορήσει την ΑΕΚ.

Και προφανώς ξέχασε ότι τέτοια εποχή πέρυσι η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση εις βάρος του ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα του έκανε γκάφα με τα ιατρικά δελτία και ουσιαστικά… χάρισε στον ΠΑΟΚ και τον Βιεϊρίνια την 2η θέση και τα προκριματικά του Champions League.

«Δεν μετανιώνω για τον τρόπο που μίλησα, που έκανα λόγο για κλέφτες. Εχει δίκιο ο Κονέ, οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε όπως δεν φταίμε κι εμείς… Για να τελειώσει εδώ, εγώ δεν λέω ότι οι παίκτες της ΑΕΚ μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, να το ξεκαθαρίσω αυτό, γιατί έχουν γίνει πράγματα μέσα στα αποδυτήρια και στην φυσούνα που αυτά με τρελαίνουν. Το θέμα της ΑΕΚ και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν ότι ο Μαουρίσιο είχε εμποδίσει τον Μπάρκα που ο Μαουρίσιο ήταν πίσω από αυτόν και δυο μέτρα μακριά. Αν είχαμε VAR θα μετρούσε το γκολ. Το θέμα είναι ότι είχε ακουστεί ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους. Αν εγώ τρομοκρατηθώ θα κάτσω έξω από τα αποδυτήρια και θα γελάω ή θα μπω και θα κλειστώ μέσα; Δεν λέω ότι είναι θέατρο αλλά μην έρχεσαι να μου πεις ότι φοβήθηκες. Υπάρχει βίντεο που σφυρίζει ο διαιτητής, γιατί δεν ήρθανε; Ο διαιτητής σφύριξε για να βγούμε, δεν λέω να τελειώσει το παιχνίδι μέσα στα αποδυτήρια. Γιατί δεν βγήκανε; Εγώ θέλω να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό έκανα λόγο τότε για κλέφτες» είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Δείτε μετά το 44:15

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X