ΑΕΚ: Ο Νεστορίδης έγραψε ιστορία με πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Νεστορίδης έγραψε ιστορία με πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι! (VIDEO)

Ο Κώστας Νεστορίδης της ΑΕΚ σημειώνει 5 γκολ στην νίκη επί του Ηρακλή με 5-0 και γίνεται μόλις ο δεύτερος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο το 1963

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσοι ζουν στη σύγχρονη κοινωνία είναι τυχεροί από τις πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και πληροφόρησης που μπορούν να έχουν. Αλλα άτυχοι, γιατί έχασαν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά έναν «μάγο» της μπάλας, τον αξεπέραστο Κώστα Νεστορίδη.

Μία μέρα σαν σήμερα του 1963, ο «Νέστορας» της ΑΕΚ έθεσε το όνομα του στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βλέπετε, τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο Νεστορίδης έκανε πράγματα και θαύματα, σκοράροντας πέντε φορές και οδηγώντας την ΑΕΚ σε νίκη με 5-0 επί του Ηρακλή.

Οι εφημερίδες την επόμενη μέρα έγραψαν Νεστορίδης – Ηρακλής 5-0 και δεν είχαν άδικο. Ακόμα και για έναν καλλιτέχνη της μπάλας, έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή όπως ο Νεστορίδης, αυτό δεν ήταν ένα συνηθισμένο επίτευγμα.

Γι’ αυτό ακόμα και σήμερα, 58 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία, είναι ζωντανό στις μνήμες πολλών και αρκετές φορές μνημονεύεται από τον ίδιο τον Νεστορίδη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X