Ράφαελ: Οι (δικαιολογημένοι) φόβοι της ΑΕΚ για μία top μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα

Ράφαελ: Οι (δικαιολογημένοι) φόβοι της ΑΕΚ για μία top μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Ο φόβος της ΑΕΚ για την περίπτωση του Ράφαελ της Μπασάκσεχιρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράφαελ είναι ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ για την θέση του δεξιού μπακ και δείχνει ότι και σε αυτή την θέση θέλει να κάνει τη διαφορά.

Ο Ράφαελ, τον οποίο αποκάλυψε χθες το enwsi.gr, είναι «φευγάτος» μετά από μόλις μία χρονιά του στην Μπασάκσεχιρ. Και αυτό διότι δεν… ταίριαξε με την τουρκική ομάδα, δεν έκανε καλή χρονιά, ενώ και η ομάδα τερμάτισε στην 12η θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Το πέρασμα του τόσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από την Λιόν κάνουν όμως… γκελ, αλλά το κακό του β’ εξάμηνο στην Τουρκία και οι τραυματισμοί του στα 31 χρόνια του προβληματίζουν έντονα τους «κιτρινόμαυρους».

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να εμπλακούν μέχρι να μείνει ελεύθερος και τηρούν στάση αναμονής. Για την θέση του δεξιού μπακ δεν «τρέχουν» εφόσον υπάρχει συμβόλαιο και με τον Ολεγκ Νταντσένκο και με τον Μιχάλη Μπακάκη, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Ραντόνια, ενώ ανοιχτό παραμένει τι θα κάνει με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Ετσι, δεν αποκλείεται το όνομα του έμπειρου και ποιοτικού επιθετικά Ράφαελ να επανέλθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ αργότερα. Πάντως, πρόθεση της Ενωσης είναι να πάρει σε κάθε θέση της άμυνας παίκτη. Ηδη αναζητά στόπερ, δεν αποκλείεται να γίνουν και δύο αργότερα, ενώ θα πάρει δεδομένα δεξί και αριστερό μπακ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X