Πρωταθλητής ο Μιλόγεβιτς, πρωταθλητής ο Στάνκοβιτς, πρωταθλητής και ο Αραούχο!

Πρωταθλητής ο Μιλόγεβιτς, πρωταθλητής ο Στάνκοβιτς, πρωταθλητής και ο Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τις πρώτες κινήσεις της ΑΕΚ, αλλά και με… χαντμπολικό υστερόγραφο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες», αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και είναι μια ρήση, με την οποία συμφωνώ και την οποία προσπαθώ να την ενστερνίζομαι. Δεν λέω λοιπόν ή μάλλον για να ακριβολογώ, δεν γράφω μεγάλα λόγια.

Αλλά ο τρόπος, με τον οποίο προσεγγίζει η ΑΕΚ, αυτή την περίοδο που ξεκίνησε μετά το πέρας της τραγικής αγωνιστικής σεζόν, αφενός μου αρέσει και αφετέρου μου δείχνει οργάνωση και σοβαρότητα.

Η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τη μία, ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία από την άλλη, η απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς προκειμένου να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα στον «άσο», αποτελούν μια πολύ ικανοποιητική και ελπιδοφόρα αρχή. Αλλά και οι κινήσεις που γίνονται, με τις περιπτώσεις που εξετάζονται για τη συνέχεια, είναι πολύ ελπιδοφόρες.

Αυτό που έχει σημασία τώρα για τον «Τσίνο»

Επίσης, κάτι πάρα πολύ βασικό, ίσως το πιο βασικό απ’ όλα, είναι πως η ΑΕΚ φέρνει και ασχολείται με πρωταθλητές! Βασική προϋπόθεση για να κάνεις πρωταθλητισμό, είναι να ξέρεις και πως γίνεται ώστε να μπορείς να αντεπεξέλθεις και στην πίεσή του. Ως σερί πρωταθλητής με τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε ο Μιλόγεβιτς. Ως σερί πρωταθλητής με την Σάλτσμπουργκ ήρθε ο Στάνκοβιτς.

Πρωταθλητής είναι κι από πρωταθλητισμό ξέρει και ο Σέρχιο Αραούχο. Η ΑΕΚ δεν βλέπει τον «Τσίνο» επειδή απλά είναι… «δικό μας παιδί» και δεδομένα τον αγαπάμε. Τον βλέπει επειδή τον θέλει και τον θεωρεί ως τον καταλληλότερο φορ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Είναι σημαντική η διαφορά, πιστέψτε με. Γιατί υπάρχουν κι άλλα «δικά μας παιδιά», κι άλλοι παίκτες που τους γουστάρει ο Μελισσανίδης και ο κόσμος της ΑΕΚ. Αλλά εδώ το κριτήριο είναι το τι ομάδα θέλει να φτιάξει ο προπονητής και με ποιους θέλει να την φτιάξει.


Αυτή τη φορά για να «δέσει»

Ασχέτως αν κι εμείς τρελαινόμαστε και μόνο στην ιδέα να έρθει ξανά εδώ, και μάλιστα αυτή τη φορά όχι ως δανεικός αλλά για να «δέσει» για τα καλά, ο ποδοσφαιριστής που μας έχει ξεσηκώσει πιο πολύ από τον κάθε άλλον, τα τελευταία χρόνια.

Να δούμε τι θα γίνει με τον «Τσίνο», να δούμε και με τις υπόλοιπες μεταγραφές. Η ΑΕΚ μόλις ξεκίνησε άλλωστε, αλλά καλό είναι να αναφέρουμε ότι ξεκίνησε καλά, δυναμικά και με το σωστό σκεπτικό.

Ο προπονητής είναι επιπέδου ΑΕΚ και επιπέδου πρωταθλητισμού, ο τερματοφύλακας είναι επιπέδου ΑΕΚ και επιπέδου πρωταθλητισμού και τον Αραούχο τον ξέρουμε και ξέρουν και οι αντίπαλοι, ότι για την επίθεση αποτελεί «πυρηνικό όπλο» όταν γουστάρει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Υ.Γ.: Και στη δική μας δουλειά, όπως και σε όλες, υπάρχουν κάποιες στιγμές που τις γουστάρεις και που τις απολαμβάνεις περισσότερες από τις υπόλοιπες. Μια τέτοια στιγμή χαράς, αλλά και τιμής και υπερηφάνειας, ήταν το δίωρο «ΑΕΚ TALK» το βράδυ της Δευτέρας, όπου με τον Σταύρο, υποδεχτήκαμε τους Κυπελλούχους Ευρώπης, Σταμάτη Παπασταμάτη και Δημήτρη Δημητρούλια. Όσοι δεν είδατε την εκπομπή, καλά θα κάνετε να την δείτε, για να διαπιστώσετε ότι εκτός από τις ικανότητες, την προσφορά και τη δεδομένη αξία, υπάρχει κι ένα επίπεδο που καθιστά ξεχωριστούς, τους δύο προσκεκλημένους μας. Ένα επίπεδο, που μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους, που αμφότεροι βρίσκονται στην ΑΕΚ μας!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X