Το EURO 2021 ξεκίνησε στη Novibet – Όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα!

Το EURO 2021 ξεκίνησε στη Novibet – Όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «τρέχει», ωστόσο το τουρνουά έχει ξεκινήσει στη Novibet, η οποία ήδη προσφέρει συναρπαστικά ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα, αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις και μια τεράστια γκάμα από Fun Bets και στοιχήματα κατάρριψης ρεκόρ της διοργάνωσης!

Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά

Η κατηγορία της Novibet με χιλιάδες φανατικούς καθημερινά, οι ενισχυμένες αποδόσεις!

Ήδη έχουν αναρτηθεί Combos με μακροχρόνια στοιχήματα, με ακόμα πιο σούπερ αποδόσεις. Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία νικήτριες στους ομίλους τους στο 4.75. Ιταλία, Βέλγιο και Ολλανδία να επικρατήσουν στους ομίλους τους σε απόδοση 4.25.

Τέτοια combo στοιχήματα «τρέχουν» ήδη στην ειδική αυτή κατηγορία, η οποία θα φιλοξενεί αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού.

Τι θα κάνει η κάθε χώρα, ποιες θα πάρουν το εισιτήριο για τους «16»;

Νικητής διοργάνωσης, ειδικά στοιχήματα παικτών, νικητές ομίλων, συγκομιδή βαθμών και συναρπαστικά H2H βρίσκονται ήδη αναρτημένα στην πλατφόρμα με σούπερ αποδόσεις.
Γαλλία (6.00) και Αγγλία (6.50) φιγουράρουν πρώτες στη λίστα με τα φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης. Ακολουθούν Βέλγιο (8.00), Ισπανία και Γερμανία (9.00).

Παράλληλα, μπορεί κανείς να βρει σε αγορά την πορεία και τα πεπραγμένα της κάθε χώρας που συμμετέχει στη διοργάνωση. Πόσους βαθμούς θα μαζέψει στον όμιλο, μέχρι που θα φτάσει, πόσα τέρματα θα πετύχει και πολλά άλλα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα δρώμενα σε κάθε όμιλο, γενικά. Εντυπωσιακά φόρκαστς, νικητές ομίλων και προκρίσεις σε πρώτο πλάνο. Δείτε τις αποδόσεις!

Παρέλαση «αστέρων»

Στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την κορυφαία διοργάνωση, θα παρελάσουν μεγάλοι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μεγάλη η «μάχη» για το ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο τουρνουά. Κιλιάν Εμπαπέ (Γαλλία), Χάρι Κέιν (Αγγλία) ή Ρομέλου Λουκάκου (Βέλγιο); Αυτοί είναι τα πρώτα φαβορί να σημειώσουν τα περισσότερα τέρματα και τους συναντάμε σε απόδοση 8.00!

Για να «σκίσουν», βέβαια, τα δίχτυα, κάποιος θα πρέπει να κάνει τη… βρώμικη δουλειά για το «πάρε-βάλε»! Ο Κέβιν ντε Μπρόινε είναι -σε απόδοση 6.00- το πρώτο φαβορί για κορυφαίο παίκτη σε ασίστ. Με την Αγγλία εκ των φαβορί, ψηλά στη λίστα και οι Σάντσο και Φόντεν, σε απόδοση 12.00.

MVP, MVP… Ποιος θα είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά; Προφανή τα πρώτα ονόματα στη λίστα, αποτελούμενη από παίκτες με αρετές επιθετικές. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση παικτών τύπου Ν’Γκολό Καντέ, που έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει και την Τσέλσι να πίνει νερό στο όνομά του; Σε απόδοση 31.00 να αναδειχθεί ο Καντέ MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα ρεκόρ είναι για να «σπάνε» – Τι θα συμβεί φέτος;

Πρωτότυπες αγορές στην κατηγορία «Στοιχήματα Ρεκόρ» της Novibet. Ρεκόρ που κρατούν χρόνια, απειλούνται φέτος; Θα δούμε νεότερο σκόρερ από τον Φονλάντεν, που βρήκε δίχτυα το 2004 σε ηλικία 18 χρόνων και 141 ημερών; Θα υπάρξει ομάδα με περισσότερα από τα 9 γκολ στο ενεργητικό της Γαλλίας του 1984; Ο Μισέλ Πλατινί θα διατηρήσει τον τίτλου του παίκτη με τα περισσότερα γκολ (9) σε ένα τουρνουά;

Υπάρχουν, βέβαια, και πολύ πιο… extreme ρεκόρ, τα οποία και προσφέρονται σε αποδόσεις διψήφιες, από 16.00 μέχρι και 61.00. Θα σκοράρει κάποιος περισσότερα από 3 γκολ σε ένα ματς; Θα υπάρξει ισοπαλία με περισσότερα γκολ από το 3-3 του 1996, ανάμεσα σε Ρωσία και Τσεχία; Δείτε όλες τις αγορές και τις αποδόσεις.

Fun Bets: Από γάτες μέχρι… Τραμπ!

Εισβολές στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα όχι τόσο σπάνιο στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ένα στοίχημα, λίγα λεπτά δημοσιότητας, ακτιβισμός ή απλά η ίδια η φύση είναι αυτά που… πυροδοτούν τέτοιες δράσεις. Μεγάλη γκάμα στοιχημάτων για εισβολή σε κάποιο από τα γήπεδα, με το φαβορί να είναι Άνδρας (3.00) και το αουτσάιντερ… κοτόπουλο (21.00)!

Κορυφαία διοργάνωση, αφορμή για ηγέτες να πάνε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν τη χώρα τους ή αγώνα στην χώρα τους. Θα βρεθεί σε κάποιον αγώνα κάποιος εκ των Χάρι Ουίνσδορ, Νταμιάνο Ντέιβιντ, Ντόναλντ Τραμπ και Πάπα Φραγκίσκο σε γήπεδο; Καυτό ερώτημα αν θα υπάρξει και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας σε κάποιον αγώνα, καθώς η Αγγλία είναι μια από τις χώρες που φιλοξενεί το τουρνουά.

Επιστροφή στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, όσους θα ιδρώσουν τις φανέλες εντός αγωνιστικών χώρων. Συχνά βλέπουμε όλο και πιο περίεργες φιγούρες και «κόλπα» στους πανηγυρισμούς των παικτών. Με αφορμή αυτό, υπάρχει κατηγορία με τέτοια διασκεδαστικά στοιχήματα. Θα ξαναδούμε Selfie με κινητό από κάποιον παίκτη (9.00), όπως είχε πρωτοκάνει ο μεγάλος Φραντσέσκο Τότι το 2015;

Τα Fun Bets της Novibet για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν περιορίζονται στα παραπάνω. Δείτε περισσότερες αγορές!

Το Ευρωπαϊκό ξεκίνησε στη Novibet! Σήκωσέ το, σήκωσέ το…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X