Αραούχο: Τα λεφτά που προσφέρει η ΑΕΚ, τι θέλει η Λας Πάλμας!

Αραούχο: Τα λεφτά που προσφέρει η ΑΕΚ, τι θέλει η Λας Πάλμας!
Photo Credits: INTIME

Οσα δίνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο και αυτά που ζητάει η Λας Πάλμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο… παίζει και πάλι δυνατά για την ΑΕΚ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να θέλει διακαώς τον Αργεντινό φορ.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τρέχουν την υπόθεση και βρίσκονται σε επαφές, τόσο με την πλευρά του «Τσίνο», όσο φυσικά και με τη Λας Πάλμας και τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Ραμίρεζ.

Σύμφωνα με το sport24, η διοίκηση της Ένωσης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέρχιο Αραούχο για τριετή συνεργασία και είναι αποφασισμένη να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Η συμφωνία μεταξύ του Αργεντινού στράικερ και της ελληνικής ομάδας θα αποφέρει στον παίκτη ένα στάνταρ ποσό της τάξης των 900 χιλιάδων ευρώ ετησίως, ενώ υπάρχουν και μπόνους βάσει των οποίων το ποσό που θα μπορεί να εισπράξει στο φινάλε κάθε σεζόν ο Αραούχο θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.

Οι Ισπανοί ζήτησαν αρχικά το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ (αυτό προέβλεπε η ρήτρα σε περίπτωση που κάποια ομάδα ήθελε να τον πάρει πέρυσι), με την Ένωση από την πλευρά της να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι πάνω-κάτω κοντά στο οικονομικό ταβάνι της ελληνικής ομάδας, ωστόσο δεν αποκλείεται να ανέβει λίγο παραπάνω και να πλησιάσει στα 2 εκατομμύρια σε περίπτωση που δει διάθεση από πλευράς Ισπανών να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Στα ατού φυσικά της ΑΕΚ και η ισχυρή επιθυμία του 29χρονου Αργεντινού φορ να επιστρέψει για 3η φορά στην Ελλάδα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, με τον ίδιο μάλιστα να είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού από τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει στην Λας Πάλμας, αν μεταγραφεί στην ΑΕΚ θα βρεθεί κάπου στο 1 εκατομμύριο το χρόνο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X