Σιδηρόπουλος: «Δεν ήταν δική μου η γκάφα με Αγουέρο-Nαι στην επαγγελματική διαιτησία» (VIDEO)

Σιδηρόπουλος: «Δεν ήταν δική μου η γκάφα με Αγουέρο-Nαι στην επαγγελματική διαιτησία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Δίκη στο OPEN» όπου μίλησε για την ελληνική διαιτησία αλλά και για το περιστατικό με τον Σέρχιο Αγουέρο.

Αρχικά ο Έλληνας διαιτητής ρωτήθηκε για το πλάνο της επαγγελματικής ελληνικής διαιτησίας λέγοντας: «Συμφωνώ απόλυτα στο πλάνο για τον Έλληνα επαγγελματία διαιτητή. Θα είναι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και ο διαιτητής θα έχει μόνο την διαιτησία και θα είναι επαγγελματίας, οπότε θα υπάρχουν και περισσότερες υποχρεώσεις. Δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Αυτό θα βοηθήσω και στην ανάπτυξη της διαιτησίας ώστε να ανέβουν άνθρωποι από τις χαμηλότερες κατηγορίες».

Επίσης πρόσθεσε: «Πρέπει να αφήσουν τον κ. Κλάτενμπεργκ να τελειώσει το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία, δεν είναι σωστό να το διακόψουμε στην μέση. Θέλει να εφαρμόσει το αγγλικό μοντέλο στην οργάνωση της διαιτησίας, την νέα χρονιά. Ας τελειώσει ώστε να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Όσον αφορά τον ίδιο είπε: «Προσωπικά αυτό που μου λείπει είναι η παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση, αυτό είναι ο στόχος μου».

Σχετικά με το viral περιστατικό με τον Σέρχιο Αγουέρο στον αγώνα του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί, όπου ήταν λάθος το νούμερο του στον πίνακα όταν μπήκε ως αλλαγή είπε: «Καταρχήν πρέπει να ξέρουν ο κόσμος πως δεν ήταν δική μου η γκάφα. Τις ταμπέλες τις ετοιμάζουν οι ομάδες, όχι οι διαιτητές. Αλλά δείτε πως το πέρασαν στην Ελλάδα, με έναν αρνητικό τρόπο. Μετά το τέλος του αγώνα γελούσαμε με τον Αγουέρο για το περιστατικό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X