Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Προσβολή για την ΑΕΚ ότι δεν περάσαμε τα 2.000 e-ticket των 5 ευρώ!»

21 μοναδικές ΦΩΤΟ από τον ΕΥΡΩ-θρίαμβο της ΑΕΚ στην Χαλκίδα!
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ στο e-ticket

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ENWSI TV, στην χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου στο e-ticket για τις αναμετρήσεις με την Ισταντς.

Ο ισχυρός άντρας του τμήματος χάντμπολ τόνισε πως είναι λυπηρό ο ΑΕΚτζής να μην είναι κοντά στην 0μάδα όπως θα έπρεπε, ενώ ανέφερε πως θεωρεί προσβλητικό το να μην έχουν ξεπεραστεί τα 2.000 e-tickets.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το θεωρώ προσβλητικό να μην έχουμε ξεπεράσει τα 2.000 εισιτήρια. Τα πέντε ευρώ δεν ήταν ιδιαίτερα απαγορευτικό. Δεν μπορεί ο ΑΕΚτζής, δεν μιλάω μόνο για την ORIGINAL, να μην έχουμε μαζέψει 20, 30 χιλιάδες εισιτήρια.

Με λυπεί ιδιαίτερα γιατί δείχνει ο ΑΕΚτζής δεν είναι κοντά στην ομάδα όπως θα έπρεπε. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ αλλά που είναι η διαφορετικότητα. Δεν έπρεπε σε μια τέτοια προσπάθεια να είμαστε παρών.

Η Κάρτα Φίλου πούλησε 10.000. Δηλαδή η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο των 10 χιλιάδων. Αυτό είναι που θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω. Η ΑΕΚ έπρεπε να έχει πάνω από 100 χιλιάδες. Έτσι δείχνεις τη δύναμη σου. Έτσι έχεις και το δικαίωμα να απαιτείς».


Η εκπομπή του ENWSI TV με Δημητρούλια-Παπασταμάτη:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X