Συγκλονιστικός Παπασταμάτης: «Ήθελα να ζει ο πατέρας μου να χαιρόταν με τα τρόπαια της ΑΕΚ!»

Παπασταμάτης: «Nα μεριμνήσει η αθλητική ηγεσία για να έχει γήπεδο η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βούρκωσε μιλώντας για τον πατέρα του, τον μεγάλο ΑΕΚτζή Ανδρέα Παπασταμάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει τώρα την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της έναν ηγέτη σαν τον Σταμάτη Παπασταμάτη, το οφείλει σε έναν ακόμη μεγάλο Ενωσίτη. Τον πατέρα του Ανδρέα Παπασταμάτη.

Ένας μεγάλος ΑΕΚτζής που έφυγε πριν δύο χρόνια από τη ζωή με την ΑΕΚ μάλιστα να διοργανώνει και τουρνουά στη μνήμη του. Ο κύριος Ανδρέας πριν φύγει από τη ζωή είχε ευχηθεί να δει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια.


Δεν τα κατάφερε ωστόσο χθες θα ήταν σίγουρα χαρούμενος από εκεί ψηλά. Σε αυτές τις συγκινητικές στιγμές το μυαλό του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ βρισκόταν  και εκεί. Μιλώντας στην εκπομπή του ENWSI TV και στους Σταύρο Καζαντζόγλου και Πάνο Λούπο βούρκωσε δηλώνοντας πως σε αυτά τα τελευταία λεπτά του τελικού θα ήθελε ο πατέρας του να είναι εκεί και να χαίρεται μαζί του: «Η σκέψη είναι στον πατέρα μου, θα ήθελα πάρα πολύ να ζούσε να το χαιρότανε» δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Όσο για τα συναισθήματα στα τελευταία λεπτά:  «Τα τελευταία λεπτά όταν είχαν κριθεί τα πάντα, άρχισε να ξεχειλίζει το συναίσθημα της δικαίωσης. Ειδικά όταν βλέπω δίπλα τον γιο μου, που ιδανικά αυτόν θα ήθελα να αφήσω στην ΑΕΚ όταν φύγω, νιώθεις ότι το δημιούργημα σου μεγάλωσε. Είσαι περήφανος, είμαι περήφανος για αυτούς τους ανθρώπους. Περήφανος που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Δημητρούλια. Ήμουν ευτυχής, σαν τον μπαμπά που βλέπει τα παιδιά του να χαίρονται».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X