Η Ουρουγουάη πληρώνει!

Η Ουρουγουάη πληρώνει!

Δυάδα Ουρουγουάης από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά στοιχήματος του Stoiximaview με δύο αγώνες από την Ουρουγουάη!

Ουρουγουάη, Ρεντίστας-Γουόντερερς (21.00): Το στραβό ξεκίνημα με την ήττα από την ανώτερη Φένιξ (0-3) διόρθωσε άμεσα η Ρεντίστας. Με εξαιρετική εμφάνιση πέρασε από την έδρα της Μπόστον Ρίβερ (1-2) και ανέκτησε άμεσα την ψυχολογία της. Τα μυαλά των παικτών του Βαρίνι δεν παίρνουν αέρα, ωστόσο, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ο Ουρουγουανός τεχνικός της ομάδας έχει υποσχεθεί πως θα την κάνει λίγο πιο όμορφη στο μάτι, παίζοντας πιο επιθετικά.

Ουρουγουάη, Ρεντίστας-Γουόντερερς (21.00): Πιο συντηρητικό είναι το ξεκίνημα της Γουόντερερς. Από τη μία διατηρεί το αήττητο στο ξεκίνημα, αλλά μετά το 1-0 κόντρα στη Μπόστον Ρίβερ, έχασε την ευκαιρία να ντουμπλάρει τις νίκες της μένοντας στο 0-0 με την Ντεπορτίβο Μαλντονάδο. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η ομάδα του Καρένιο είναι αρκετά πιο σφιχτή και δύσκολα θα αλλάξει τακτική στο πρώτο της εκτός έδρας ματς. Έτσι, νομίζω πως το Under 2.5 όσο κι αν δεν μας γεμίζει το μάτι ως bet αποτελεί μια πολύ λογική επιλογή στο 1.81.

Ουρουγουάη, Τόρκε-Φένιξ (23.15): Mαύρη μαυρίλα πλάκωσε την Τόρκε στο ξεκίνημα. Ήττες 0-1 και 1-0 από Σουντ Αμέρικα και Κολόνια και κάπως έτσι παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Η αντίδραση είναι κάτι που επείγει τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού και η εικόνα της ομάδας ήταν τουλάχιστον προβληματική στο ξεκίνημα.

Ουρουγουάη, Τόρκε-Φένιξ (23.15): Από την άλλη πλευρά, η Φένιξ μπορούμε να πούμε πως μπήκε εντυπωσιακά καλά στη σεζόν. Άνοιξε με… παρέλαση στην έδρα της Ρεντίστας (0-3) και στη συνέχεια κράτησε στο 0-0 την Πενιαρόλ. Έτσι μάζεψε από νωρίς τέσσερις βαθμούς και συνεχίζει γεμάτη ψυχολογία. Το σετ δεν με βρίσκει σύμφωνο. Η Τόρκε έχει ποιότητα στο ρόστερ της, όμως από την άλλη και στραβά έχει ξεκινήσει και την… πνίγει και το άγχος. Αντίθετα, η Φένιξ δείχνει και πιο «ελεύθερη» αλλά και μας έχει δώσει μια πειστική πρώτη γεύση. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το Χ2 στο απλά δίκαιο 1.65.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X