Κώστας Ρουκουνάκης: Ο «Πάολο Σόουζα της ΑΕΚ» από τα Ακούμια Ρεθύμνου

Κώστας Ρουκουνάκης: Ο «Πάολο Σόουζα της ΑΕΚ» από τα Ακούμια Ρεθύμνου
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Ρουκουνάκης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Ελληνες και Ιταλοί σκάουτερ συμφώνησαν πως έχει το στιλ του θρυλικού Πάολο Σόουζα.

Ο ίδιος αποδέχεται τον παραλληλισμό με δόση χιούμορ αλλά όπως λέει θα πετύχει το στόχο του εάν καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως Κώστας Ρουκουνάκης.

Γεννημένος στις 17 Ιουλίου 2001, με ύψος 1μ.84 και βάρος 77 κιλά ο νέος άσσος στο ρόστερ της “Ενωσης” άνοιξε την καρδιά του στο sports3.gr λίγη ώρα αφότου μαζί με τους μάνατζερ του Στηβ Αλεξίου και Στέφανο Μπαλαφούτη υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες, την επιμονή του, τις στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, για αυτούς που τον βοήθησαν, για τον επόμενο μεγάλο στόχο του αλλά και για το όνειρο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής παράλληλα με τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα διοίκηση επιχειρήσεων.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X