Στάνκοβιτς: Η ΑΕΚ πληρώνει 1,5 εκατ.ευρώ για να τον πάρει, υπογράφει 4ετές συμβόλαιο!

Στάνκοβιτς: Η ΑΕΚ πληρώνει 1,5 εκατ.ευρώ για να τον πάρει, υπογράφει 4ετές συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά πολύ γρήγορα την υπόθεση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς που είναι stand by να έρθει άμεσα στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι ο… εκλεκτός της ΑΕΚ για την θέση του τερματοφύλακα.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα τις επαφές με την Σάλτσμπουργκ για να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της και όπως όλα δείχνουν είμαστε κοντά σε deal.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος για την ΑΕΚ φτάνει συνολικά – με όλα τα έξοδα – κοντά στο 1,5  εκατ.ευρώ προς την Σάλτσμπουργκ και ο 28χρονος πορτιέρε έχει συμφωνήσει για να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτή μάλιστα είναι και η μεγαλύτερη κίνηση της ΑΕΚ για γκολκίπερ τα τελευταία χρόνια και δείχνει την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να πληρώσει αρκετά χρήματα για την θέση Νο1. Ο Στάνκοβιτς, αν πάνε όλα καλά και κλείσει, θα είναι ο βασικός γκολκίπερ στην Ενωση και δίπλα του θα είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, βασικός την σεζόν που τελείωσε και στην ΑΕΚ από το 2017.

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει άμεσα τον 28χρονο τερματοφύλακα στην Αθήνα για υπογραφές για να τελειώσει άμεσα η υπόθεση και να προχωρήσει και τις υπόλοιπες, με πρώτη αυτή του στόπερ-leader για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Στάνκοβιτς τελείωσε την σεζόν με 45 παιχνίδια, εκ των οποίων κράτησε το μηδέν στα 13 και δέχθηκε συνολικά 56 γκολ.




LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X