Original 21 για Αυγενάκη: «Ντροπή και προσβολή η απουσία σου από τον ευρωπαϊκό τελικό της ΑΕΚ!»

Original 21 για Αυγενάκη: «Ντροπή και προσβολή η απουσία σου από τον ευρωπαϊκό τελικό της ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Κατακεραυνώνει τον Λευτέρη Αυγενάκη με μια ανάρτηση η Original 21

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λευτέρης Αυγενάκης έδειξε το κόμπλεξ του εναντίον της ΑΕΚ!

Από την πλευρά της, η Original 21 έκανε μια ανάρτηση για τον Λευτέρη Αυγενάκη και όσα είπε μετά τον τελικό στη Χαλκίδα.

«Ντροπή» χαρακτήρισαν μάλιστα την απουσία του από τον ευρωπαϊκό τελικό.

Η Original 21 για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Η ανακοίνωση της Original 21: «Η ανυπαρξία σου σαν υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, θέση που βυσματικά κατέχεις για να κάνεις θελήματα και να εξυπηρετείς συμφέροντα, δεν περιποιεί τιμή στην πατρίδα σου την Κρητη και στον έχοντα την ευθύνη της τοποθέτησης σου στο κυβερνητικό σχήμα πρωθυπουργό της χώρας.

Η απουσία σου ως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας απο έναν τελικό Ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Ελλάδα με την συμμετοχή και κατάκτηση αυτού απο την ΑΕΚ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για εσένα τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Αποτελεί προσβολή για την ΑΕΚ αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη χαρά για εμάς.

Η σιωπή σου για πρωτόκολλα υγιεινής σε φιέστες χιλιάδων ατόμων έκανε μεγαλύτερο θόρυβο από τις τώρα διαδικτυακές κραυγές σου.

Η εικόνα σου δεν είναι αποδεκτή από το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ και αυτό επισύρει συνέπειες στην ήδη βρώμικη πολιτική σου καριέρα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X