Κύριε Αυγενάκη, που ήσασταν εκείνα τα βράδια;

Κύριε Αυγενάκη, που ήσασταν εκείνα τα βράδια;

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κούνησε το δάχτυλο στην ΑΕΚ, αλλά ξεχνάει γρήγορα και ο Ενωσίτης είναι ΕΔΩ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε χθες το… σκληρό του ύφος και απείλησε την ΑΕΚ!

H ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης χθες, κατακτώντας το EHF Cup και φέρνοντας ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα μας, σε ένα άθλημα που δεν έχει συχνές επιτυχίες στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχουν ούτε και υποδομές. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έχει χτίσει μια ομάδα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη, η ΑΕΚ δημιουργεί τη δική της, ελληνική σχολή στο χάντμπολ, αλλά δεν υπάρχουν γήπεδα να παίξει.

Το κόμπλεξ του Λευτέρη Αυγενάκη με την ΑΕΚ όμως δεν έχει όρια!


Οσα… ξέχασε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ, ο υφυπουργός Αθλητισμού αντί να δώσει συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για την σπουδαία επιτυχία άσκησε κριτική για τα μέτρα προστασίας στον τελικό, τη στιγμή που σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οπως παραδείγματος χάριν, τη φιέστα του Ολυμπιακού τόσο πριν λίγες εβδομάδες, όσο και πριν από περίπου 10 μήνες έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Φιέστα έκανε και ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τόσο με τη λήξη του αγώνα στον Λευκό Πύργο, όσο και με την επιστροφή της αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί που ήταν ο κ. Αυγενάκης; Γιατί δεν έκανε εξίσου… σκληρή παρέμβαση. Μόνο για την ΑΕΚ το θυμήθηκε και για ένα θέμα που δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της ΑΕΚ. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε κλούβες στην άδεια Λεωφόρο φοβούμενος αντιδράσεις για τις εκλογές της ΕΟΚ, αλλά στη Χαλκίδα δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη και η ΑΕΚ ως οργανισμός δεν μπορεί να αντιδράσει με κάποιο τρόπο στην είσοδο στο γήπεδο. Να… μπει μπροστά στην πόρτα να τους εμποδίσει. Είναι ένα θέμα της Πολιτείας!

Το σίγουρο είναι ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα σταματήσει να αυτό-γελοιοποιείται. Το ζήτημα είναι πλέον ποιόν εξυπηρετεί… Ποιανού συμφέροντα σπρώχνει και κάνει αυτές τις τοποθετήσεις; Να απαντήσει ο ίδιος…

Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X