Απόλλων Σμύρνης: Άφαντος ο Χάβος

Απόλλων Σμύρνης: Άφαντος ο Χάβος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον Μάκη Χάβο είχε η διοίκηση του Απόλλωνα, ο ίδιος όμως δεν έδωσε ποτέ το παρών σε αυτή επικαλούμενος «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Απόλλων Σμύρνης και ο Μάκης Χάβος, θα συνεχίσουν μαζί και την νέα σεζόν ή όχι. Ο 51χρονος τεχνικός των «κυανόλευκων», δεν έδωσε το παρών στα δύο ραντεβού της Πέμπτης (27/5), αλλά και της Παρασκευής (28/5) όπου και εκεί θα συζητιόταν η μεταξύ τους συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα στο ραντεβού, το οποίο ήταν να γίνει την Παρασκευή (28/5), ο ίδιος δεν έδωσε το παρών, καθώς όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του έλειπε λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων» που είχε.

Όλα αυτά την στιγμή που τα μέλη της διοίκησης είχαν πάει στο ραντεβού στην Ριζούπολη και τον περίμεναν. Όσον αφορά το ραντεβού που ήταν να γίνει την Πέμπτη (27/5), το παρών σε αυτό έδωσε ο δικηγόρος του, καθώς ούτε και σε αυτό ο ίδιος εμφανίστηκε. Στην ομάδα της Ριζούπολης εκτιμούν πως η στάση του Μάκη Χάβου έχει να κάνει αποκλειστικά με την προσπάθεια του, να κερδίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X