Παπασταμάτης: «Nα μεριμνήσει η αθλητική ηγεσία για να έχει γήπεδο η ΑΕΚ»

Παπασταμάτης: «Nα μεριμνήσει η αθλητική ηγεσία για να έχει γήπεδο η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Σταμάτης Παπασταμάτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 όπου μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του EHF European Cup από την Ένωση, τις δυσκολίες της χρονιάς που προηγήθηκε και τους επόμενους στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα πρώτα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του EHF European Cup: «Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που μετά από μια προσπάθεια πέντε ετών, με πολλές επενδύσεις, βάλαμε στόχο να γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και να κάνουμε αξιόλογα πράγματα στην Ευρώπη και τα καταφέραμε. Είναι η δεύτερη φορά που φτάνουμε σε τελικό και τώρα τον κατακτήσαμε. Η επιτυχία της ΑΕΚ διαφημίζει το ελληνικό χάντμπολ και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό».

Για τη δύσκολη χρονιά που προηγήθηκε: «Ήταν πράγματι πολύ δύσκολη χρονιά. Το καλοκαίρι θέσαμε ως στόχο να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους και βρήκαμε πολλά εμπόδια με αυτά που προέκυψαν με τον κορωνοϊό και με τους τραυματισμούς των τριών Ισπανών παικτών μας. Τελικά καταφέραμε να έχουμε κατακτήσει ήδη το Κύπελλο και τώρα και το Ευρωπαϊκό. Πλέον απομένει το πρωτάθλημα».

Για τη δήλωση του κ.Αυγενάκη περί μη τήρησης υγειονομικού πρωτοκόλλου: «Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να το σχολιάσω. Αντίθετα θα ήθελα να παραινέσω τον κ. Υφυπουργό, με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, να βελτιώσουμε τις συνθήκες στο ελληνικό χάντμπολ, ώστε να μην χρειάζεται να έρθουμε στη Χαλκίδα για να παίξουμε ευρωπαϊκό τελικό και να αξιοποιηθεί αθλητικά το γήπεδο του Γαλατσίου».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις για νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να μεριμνήσει και η αθλητική ηγεσία και η δημοτική αρχή για να έχει γήπεδο η ΑΕΚ. Αλλιώς θα πρέπει να προσπαθήσουμε μόνοι μας».

Για τις περαιτέρω φιλοδοξίες της ΑΕΚ: «Υπάρχει μια ευρωπαϊκή διοργάνωση σε ένα σκαλοπάτι ακόμα παραπάνω. Ο λόγος που δεν μπορώ να σας πω ακόμα ότι η ΑΕΚ θα παίξει σε αυτή τη διοργάνωση είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα το κατάλληλο γήπεδο, που θα πρέπει να έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 1.500-2000 θέσεων».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X