Ντροπή σου! -Ο Αυγενάκης δεν έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το Ευρωπαϊκό και... κριτικάρει για τον κόσμο!

Ντροπή σου! -Ο Αυγενάκης δεν έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το Ευρωπαϊκό και... κριτικάρει για τον κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Αυγενάκης άσκησε κριτική για τα μέτρα προστασίας στον τελικό της ΑΕΚ, αλλά στη φιέστα του Ολυμπιακού στον Πειραιά... έκλεισε τα μάτια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το EHF Cup και φέρνοντας ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα μας και στο άθλημα του χάντμπολ.

Εκτός από τους Ενωσίτες, θα έπρεπε να χαίρεται όλη η Ελλάδα, αλλά φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που βγάζουν το τεράστιο κόμπλεξ τους. Ένας από αυτούς είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ, ο υφυπουργός Αθλητισμού άσκησε κριτική για τα μέτρα προστασίας στον τελικό, τη στιγμή που σε ανάλογες περιπτώσεις, (βλέπε φιέστα Ολυμπιακού στον Πειραιά)… έκλεισε τα μάτια και δεν έβγαλε… άχνα!

Επίσης, η ντροπή του συνεχίστηκε και στο γεγονός ότι δεν έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου της ΑΕΚ.

Ντροπή και αίσχος…

Η ανάρτηση-ντροπή του Αυγενάκη

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X