Δημητρούλιας: «Εχουμε ακόμα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι» (VIDEO)

Δημητρούλιας: «Εχουμε ακόμα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Δημήτρης Δημητρούλιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV, ο πρωτεργάτης του θριάμβου της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι, πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συγκέντρωση των παικτών και πως απομένει ο στόχος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα υπήρχε στο μυαλό μου ενας ευρωπαϊκός τίτλος. και πέρυσι φτάσαμε στους 8 με μία μεγάλη πρόκριση, αλλα ο κοροναϊός μας ανέτρεψε τα πάντα. Ο,τι στόχο έχουμε βάλει δεν τον έχουμε χάσει. Εχουμε ακόμη το πρωτάθλημα. Δεν ειναι μικρός στόχος, ειναι πολύ μεγάλος. Δεν θα το έχει καταφέρει το τρεμπλ καμία άλλη ελληνική ομάδα. Ηταν πολύ δύσκολο. Περάσαμε δύσκολη σεζόν χωρίς αγώνες με πολλή προπόνηση. Εφερε εκνευρισμό. Μετά ήρθαν οι τραυματισμοί. Ημασταν για… όσκαρ ατυχίας. Οταν είσαι όμως μεγάλη ομάδα προσαρμόζεσαι. Δουλέψαμε, τα βάλαμε κάτω και αλλάξαμε πολλά. Χωρίς όμως τη συγκέντρωση των παικτών δεν θα κάναμε τίποτα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους. Τον κ. Παπασταμάτη που μας στήριξε και βοήθησε τα μέγιστα. Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Το ταβάνι θα το ορίσει ο κ. Παπασταμάτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X