ΑΕΚ: Σκάνδαλο της ΕΟΠΕ με τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια στη Volleyleague Γυναικών!

Αυγενάκης και λοιμωξιολόγοι τέλειωσαν τον αθλητισμό: Προς οριστική διακοπή όλα τα σπορ!
Photo Credits: INTIME

Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΑΕΚ για τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε η ΕΟΠΕ να μοιράσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε φέτος να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών χωρίς πρωταθλητή.

Με την ίδια τακτική υνεχίζει να αποφασίζει με τα δικά της κριτήρια …μοιράζοντας ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πριν λίγο καιρό η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχε κάνει επίσημο αίτημα να συμμετάσχει στην Ευρώπη, τονίζοντας πως από την στιγμή που δεν υπάρχει επικυρωμένη βαθμολογία να μοιραστούν τα εισιτήρια έπειτα από κλήρωση. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε και μέσα σε μια …νύχτα η ΕΟΠΕ αποφάσισε να βγάλει στην Ευρώπη Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΟ Θήρας και ΑΣΠ Θέτις. Από τις παραπάνω μόνο ο ΠΑΟΚ ως Κυπελλούχος δικαιούταν να βγει στην Ευρώπη.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στην ομοσπονδία αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την περσινή βαθμολογία για να δώσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια την ίδια στιγμή που πέρυσι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός της …γύρισαν την πλάτη αρνούμενοι να βγουν στην Ευρώπη.

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ

Τις ίδιες ομάδες που εξέθεσαν και το ελληνικό βόλεϊ ήρθε φέτος η ομοσπονδία να τις πριματοδοτήσει. Στις τάξεις της ΑΕΚ εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς θεωρούν πως δεν ακολουθήθηκαν διαφανείς διαδικασίες και δεν εξετάστηκε καν το αίτημα της ΑΕΚ για κλήρωση. Όπως αναφέρουν ας απαντήσει επίσημα η ομοσπονδία ποια ήταν τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε για το ποια ομάδα δικαιούται φέτος να βγει στην Ευρώπη και ποια όχι. Στην ΑΕΚ κάνουν λόγω για αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς είναι προφανές πως μια ομάδα με Ευρωπαϊκή παρουσία έχει περισσότερα έσοδα ενώ μπορεί να προσελκύσει και πιο εύκολα αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΟΠΕ ανέφερε: Εγκρίθηκαν οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης 2021-2022 και το απεδέχθησαν ως εξής: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Champions League: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. CEV Cup: Α.Ο. Θήρας, Π.Α.Ο.Κ, Challenge Cup: Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Σ.Π. Θέτις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X