«Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς!» -Η θέση της ΠΑΕ

«Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς!» -Η θέση της ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

MME από τη Σερβία γράφει για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Σέρβο στόπερ Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς φέρεται να υπέγραψε στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με μέσο από τη Σερβία, η Ενωση βρήκε τον επόμενο στόπερ της καθώς ο Βλάνταν Μιλογεβιτς έπεισε τον έμπειρο αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα να έρθει στην Ελλάδα για τον Δικέφαλο.

Το enwsi.gr σας είχε ήδη ενημερώσει για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ προς τον Πλάνιτς το τελευταίο διάστημα.

Το δημοσίευμα για ΑΕΚ και Πλάνιτς

Για την ακρίβεια το «tvarenasport», γράφει: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και πολύ γρήγορα τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς τον οποίο θέλει να διατηρήσει στην Ελλάδα, ο Μιλόγεβιτς θέλει να συνεργαστεί με δύο ακόμα πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

Αρχικά, οι πληροφορίας ήθελαν τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, ένα εκ των κορυφαίων παικτών του Αστέρα την περίοδο Μιλόγεβιτς, να μπορούσε να πάει στην ΑΕΚ, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, φτάνει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πλάνιτς έπαιξε 36 ματς με την ομάδα του Ισραήλ και είχε δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, όμως προτίμησε να πάρει μεταγραφή».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, την ίδια ώρα, διαψεύδει ότι έχει προχωρήσει τόσο πολύ η περίπτωση του Σέρβου στόπερ, ο οποίος ενδιαφέρει την Ενωση και θέλει να φύγει από την Μακάμπι Χάιφα. Η ΑΕΚ πάντως έχει ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη που αρέσει και στη διοίκηση και στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X