«Μουν… θα σας τελειώσουμε σε λίγους μήνες», φώναζαν από τον πάγκο του Προμηθέα

«Μουν… θα σας τελειώσουμε σε λίγους μήνες», φώναζαν από τον πάγκο του Προμηθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Πάτρα… βράζουν για την αντιμετώπιση που είχε ο Προμηθέας από τους διαιτητές στον πέμπτο ημιτελικό της Basket League στο Λαύριο. Άλλωστε εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία επιτίθενται προς τους κ. Μάνο και Καρακατσούνη.

Όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι είδαν το ντου του Μάκη Γιατρά και των υπολοίπων ανθρώπων της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν αρκέστηκαν εκεί, αφού στο Φ.Α. γίνεται λόγος για ύβρεις και απειλές.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Προμηθέα, Χρήστος Μήλας, είπε στους διαιτητές: «Μουν… σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε», ενώ μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλλε στα αποδυτήρια και τους φώναξε: «Μουν… γαμ…».

Είναι προφανές πως τα λόγια που είπε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σχετίζονται με την υποψηφιότητα του ιδιοκτήτη της ομάδας, κ. Βαγγέλη Λιόλιου, στις εκλογές της ΕΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X