«Τινάζει τη μπάνκα» για Στέρλινγκ η Αρσεναλ

Στέρλινγκ για τους στόχους της Μάντσεστερ Σίτι: «Τα θέλουμε όλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μεγάλη μεταγραφική έκπληξη πάει να κάνει το καλοκαίρι η Αρσεναλ, κινούμενη για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Ο Αγγλος σταρ έκανε φέτος τη χειρότερη σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Εχοντας 13 γκολ και 11 ασίστ σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Αγγλος επιθετικός φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη που του είχε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τις μέτριες φετινές εμφανίσεις του.

Ο Καταλανός προπονητής, δείχνει όλο και πιό συχνά την προτίμηση του στον Φιλ Φόντεν, κάτι που σημαίνει ότι ο Στέρλινγκ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους «πολίτες».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ο Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί ότι ο Στέρλινγκ είναι πλέον απαραίτητος και δεν έχει πρόβλημα να παραχωρηθεί, με την Αρσεναλ να έχει κάνει ήδη πρόταση 85 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του!

Ο Στέρλινγκ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μίκελ Αρτέτα, από τα χρόνια που ο Ισπανός κόουτς ήταν βοηθός του Γκουαρντιόλα στη Σίτι, και εξετάζει την πρόταση της ομάδας του Λονδίνου, η οποία του έχει καταθέσει «χρυσή» πρόταση για να φορέσει τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί επιπλέον 85 εκατ. ευρώ, ως αποδοχές. Το ίδιο ποσό που προσφέρει στη Σίτι για να τον παραχωρήσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X