«Τελικός» ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη στο Αγρίνιο για μια θέση στην Super League

«Τελικός» ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη στο Αγρίνιο για μια θέση στην Super League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναιτωλικός και Ξάνθη διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους (19:30 Novasports2) στο δεύτερο μπαράζ, που θα κρίνει ποιος από τους δύο θα αγωνίζεται στην Super League της επόμενης σεζόν.
Στο Αγρίνιο γίνεται σήμερα το δεύτερο και τελευταίο μπαράζ, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, για το ποιος από τους δύο τους θα δώσει το παρών στην Super League της επόμενης χρονιάς.

Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, μετά την ήττα του με 2-1 στο πρώτο ματς στα Πηγάδια θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να εξασφαλίσει την παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια για ακόμα μία χρονιά, έστω και την τελευταία στιγμή. Τα «καναρίνια», θα αγωνιστούν στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς τους Λιάβα, Τζανακάκη, Τσιγγάρα, Μεντίνα, Γιάκολις, Αζάντι και τον Ντάλσιο.

Στον αντίποδα η ομάδα του Μπαμπη Τεννέ, η οποία με την νίκη της στο πρώτο ματς έκανε το πρώτο της βήμα θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα και να είναι αυτή, που θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από απουσία ενός χρόνου από αυτά. Ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του, όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X