Ρίχνεται στη μάχη του Ρολάν Γκαρός ο Τσιτσιπάς

Ρίχνεται στη μάχη του Ρολάν Γκαρός ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά του στο Roland Garros, με στόχο τουλάχιστον να… ισοφαρίσει την περσινή του επίδοση. Δηλαδή, να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Η πρώτη του αποστολή, πάντως, είναι επικίνδυνη, καθώς θα έχει απέναντί του τον πολύπειρο και… γηπεδούχο Ζερεμί Σαρντί, Νο.58 στον κόσμο. Oι δυο τους έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές και ο Στεφ μετράει δύο νίκες.

Όσες παγίδες και αν κρύβει κάθε πρεμιέρα, ο Τσιτσιπάς είναι το απόλυτο φαβορί και η λογική λέει ότι θα κλείσει θέση στη φάση των «64» της διοργάνωσης, έχοντας πολύ ψηλά το βλέμμα φέτος! Ο αγώνας θα αρχίσει περίπου στις 18.00-18.30 ώρα Ελλάδας, αφού θα γίνει στο Philippe Chatrier μετά τις αναμετρήσεις Τιγκ-Οσάκα, Αντούχαρ-Τιμ και Aζαρένκα-Κουζνέτσοβα, με το πρόγραμμα να αρχίζει στις 12 το μεσημέρι.

Κατά τα άλλα, πρεμιέρα κάνουν σήμερα και οι Σάσα Ζβέρεφ, Φάμπιο Φονίνι, Πέτρα Kβίτοβα, Αρίνα Σαμπαλένκα, όλοι στο κάτω μέρος του ταμπλό ανδρών/γυναικών.

Θυμίζουμε ότι στο πάνω μέρος του ταμπλό των ανδρών βρίσκονται οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Αντρέι Ρούμπλεφ (!), ενώ σε αυτό των γυναικών έχει κληρωθεί η Μαρία Σάκκαρη.

Αύριο θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς της κάτω πλευράς και η πρώτη… δόση του πάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X