Μυθικός MVP ο Καντέ: Ο πιο κοντός παίκτης του γηπέδου, πρώτος σε εναέριες μονομαχίες! (VIDEO)

Μυθικός MVP ο Καντέ: Ο πιο κοντός παίκτης του γηπέδου, πρώτος σε εναέριες μονομαχίες! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «συγκλονιστικός» το κέρδισε επάξια, για μια ακόμη φορά στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το «αψεγάδιαστος» στη ρεβάνς πρόκρισης. Η λίστα των επιθέτων έχει στερέψει για να περιγράψει τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος φυλούσε την απόλυτη εμφάνιση για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι που ξεκίνησε το ματς χωρίς αμυντικά χαφ, ο εξωγήινος Γάλλος σάρωσε τα πάντα και τους πάντες στο χορτάρι, αλλά αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά και στον αέρα.


Σε 7 «μονομαχίες», βγήκε νικητής στις τέσσερις, όντας ο κορυφαίος στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία για τους Μπλε, πίσω μόνο από Ρούμπεν Ντίας και Στόουνς συνολικά στο ματς.

Σημαντική λεπτομέρεια; Έχει ύψος μόλις 1,68, κάτι που, όμως, δεν τον απέτρεψε να… ελέγξει την εναέρια κυκλοφορία καλύτερα και περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ανακηρύχθηκε και MVP του τελικού, βραβείο που κέρδισε για 3ο σερί παιχνίδι, μετά τους δύο ημιτελικούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X