Basket League: Στους τελικούς το Λαύριο, απέναντι στον Προμηθέα η ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς (VIDEO)

Basket League: Στους τελικούς το Λαύριο, απέναντι στον Προμηθέα η ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Λαύριο επικράτησε 81-74 του Προμηθέα στον συγκλονιστικό 5ο ημιτελικό και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολύ καλή σεζόν του Λαυρίου θα ολοκληρωθεί στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε σε ακόμα έναν συγκλονιστικό ημιτελικό 81-74 του Προμηθέα και μετά από την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά, θα βρεθεί στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκλονιστική επιστροφή στη σειρά από το 0-2 για τους Λαυριώτες για το τελικό 3-2. Ο πέμπτος ημιτελικός ήταν εφάμιλλος ολόκληρης της φανταστικής ημιτελικής σειράς, με τεράστιο ανταγωνισμό, αγωνία, ένταση και αμφίρροπη διακύμανση σκορ. Ο Μάκης Γιατράς αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στην αρχή του δεύτερου μέρους και το δεύτερο μέρος μπορεί να μην ήταν σε υψηλό επίπεδο ποιοτικά,αλλά η ένταση σε όλη τη διάρκειά του ήταν στο «κόκκινο».


Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να πάρουν διψήφια διαφορά και παρότι έδειξαν τάσης… αυτοκτονίας επιτρέποντας στον Προμηθέα να πλησιάσει μέχρι τους 4, ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη και την πρόκριση.

Οι νικητές είχαν πέντε διψήφιους σε σκορ με πρώτο τον Κόζι (21π), ενώ σπουδαία ήταν η συνεισφορά του Γερομιχαλού (11π, 10ρ). Από τον Προμηθέα ξεχώρισαν οι Δ.Αγραβάνης μέχρι την αποβολή του με 5 φάουλ στο 4ο δεκάλεπτο (19π, 8ρ) και ο Κλαβέλ (19π, 9ρ).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X