Στοίχημα: Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι: Εφτασε η ώρα της στο 1.91

Στοίχημα: Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι: Εφτασε η ώρα της στο 1.91

Προγνωστικά για τον μεγάλο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview για τον τελικό του Champions League…

Βραδιά Champions League και μάλιστα τελικού, με το Stoiximaview να δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι!

Τελικός Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (22:00): Η πιο μεγάλη στιγμή μιας ολόκληρης σεζόν έφτασε. Το βράδυ του Σαββάτου στο Ντραγκάο της Πορτογαλίας, παρουσία περίπου 16.000 θεατών, Σίτι και Τσέλσι θα διεκδικήσουν την κούπα του Champions League. Σε έναν αγγλικό… εμφύλιο, δύο χρόνια μετά το Λίβερπουλ – Τότεναμ, ένα άλλο αγγλικό ζευγάρι. Με τη Σίτι να έχει τον ρόλο του φαβορί και με τον Τούχελ να πηγαίνει σε δεύτερο σερί τελικό μετά τον περσινόι με την Παρί. Και φυσικά αυτή τη φορά να θέλει να τον κατακτήσει, φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι.

Ο προηγούμενος ευρωπαϊκός τελικός, αυτός του Europa League, μας πήγε καλά όσον αφορά το στοίχημα. Πέρασε η βασική πρόταση που ήταν το goal/goal, πέρασε ο Καβάνι σκόρερ και φυσικά αποφύγαμε το φαβορί. Είχαμε επισημάνει πως είναι πολύ μεγάλη η απόδοση της Βιγιαρεάλ, που έχει έναν προπονητή… φτιαγμένο για το Europa League. Εδώ, στον τελικό του Champions League, δεν θα επιχειρήσουμε να αποφύγουμε το σημείο. Κι αυτό γιατί η απόδοση του φαβορί είναι σε υψηλές αποδόσεις.

Τελικός Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (22:00): Η Σίτι ήταν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τη φετινή σεζόν. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε σε Αγγλία και Champions League ήταν ένα επίπεδο πάνω από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και δικαίως βρίσκεται στον τελικό. Είναι το μεγάλο φαβορί, έστω και αν η Τσέλσι του Τούχελ έχει αποδείξει πως είναι ικανή για όλα. Άλλωστε ελάχιστοι ήταν εκείνοι που την περίμεναν στον τελικό. Είπαμε και στην εκπομπή του Stoiximaview στο Youtube με τον Νίκο Ζέρβα πως όταν το φαβορί το βρίσκεις σε μεγάλες αποδόσεις δεν μπορείς να το αφήσεις.

Και εδώ η Σίτι έχει μια χρυσή ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δυσκολεύομαι να… δω πως ο Πεπ θα την αφήσει να πάει χαμένη. Θα πάμε στοίχημα με βασική πρόταση τη νίκη της Σίτι, που τη συναντάμε στο 1.91. Ψηλά για δεδομένα τελικού. Ψηλά για δεδομένα φαβορί. Θα αποφύγουμε τα γκολ και θα επιλέξουμε για fun bet να σκοράρει ο Ντε Μπρόινε σε απόδοση 3.49, ενώ στην ίδια απόδοση συναντάμε και τον Φόντεν. Δεν είναι άσχημο.

Προγνωστικά στοιχήματος για αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X